kulturnet logo

Bedste OBH Airfryer: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde OBH airfryer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH airfryer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH Nordica Easy Fry Compact Digital airfryer

Sidste produkt på vores liste er OBH Nordica Easy Fry Compact Digital airfryer som vi har fundet til 660,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbered kylling, pommes frites, grøntsager og meget mere med Easy Fry Compact Digital airfryeren fra OBH Nordica, hvis du ønsker et lækkert og sprødt resultat, der samtidig er sundt.
Den smarte airfryer har et kompakt design med en kapacitet på 1,6 liter…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH airfryer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH airfryer:

Dyreste OBH Airfryer på listen er OBH Nordica Easy Fry Compact Digital airfryer fra KitchenOne.dk med en pris på 660.00. Billigste udvalgte Airfryer er OBH Nordica Easy Fry Compact Digital airfryer som du kan købe for 660.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Airfryer vi har fundet koster i gennemsnit 660 kr.
Ovenstående OBH Airfryer data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle OBH Airfryer tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Airfryer guides:

Fandt du ikke det rigtige Airfryer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Airfryer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Airfryer var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: