kulturnet logo

Bedste Mistral Reol: Se top 4 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Mistral reol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mistral reol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mistral reol i egetræ med skuffer og låger

 • Dagens pris: 11448,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 15264.00, nu kun 11448,-.
  Du sparer 3816 kr. / 25 %
 • Fundet hos Erling Christensen Møbler
 • Mærke: Mistral

Vores første anbefaling er “Mistral reol i egetræ med skuffer og låger” som lige nu er på tilbud hos Erling Christensen Møbler.

Her er prisen sat ned med 25 % og kan altså fås for kun 11448,- – en besparelse på 3816 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mistral reol opstilling i eg med to høje låger Smuk og elegant Mistral reol i egetræ med 2 skabe og 2 skuffer.
De to høje skabe indeholder begge to egetræshylder.
Der medfølger greb til skabe og skuffer.
Mistrals reolsystem er udviklet med øje for individ…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Mistral reol opstilling i hvidpigmenteret eg

 • Dagens pris: 10663,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 14218.00, nu kun 10663,-.
  Du sparer 3555 kr. / 25 %
 • Fundet hos Erling Christensen Møbler
 • Mærke: Mistral

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Mistral reol opstilling i hvidpigmenteret eg til kun 10663,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mistral reol opstilling i eg Smuk og elegant Mistral reol i egetræ med 3 skabe og 3 skuffer.
Hvert skab indeholder en egetræshylde.
Der medfølger greb til skabe og skuffer.
Mistrals reolsystem er udviklet med øje for individualitet, da du har mulighed for…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Mistral reol med låger

 • Dagens pris: 9262,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 12350.00, nu kun 9262,-.
  Du sparer 3088 kr. / 25 %
 • Fundet hos Erling Christensen Møbler
 • Mærke: Mistral

Næste anbefaling er “Mistral reol med låger”.

Dagens bedste tilbud på “Mistral reol med låger” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 9262,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smuk reol med skuffer og skabe fra Mistral Vi har i denne opstilling sammensat en smuk Mistral reol med masser af opbevaringsplads, hvor der både er plads til at gemme ting væk og have andre stående fremme.
Vi har her sat 3 låger i reolen sammen med 3 sku…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Mistral kubus 075 Reol hylde

 • Dagens pris: 286,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 409.00, nu kun 286,-.
  Du sparer 123 kr. / 30 %
 • Fundet hos ILVA
 • Mærke: Mistral

Sidste produkt på vores liste er Mistral kubus 075 Reol hylde som vi har fundet til 286,- hos ILVA.

Forhandlerens beskrivelse:
Reol hylde, sæt med 2 stk.
– 81 lakeret snehvid spånplade…

Se hos ILVA ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Mistral reol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Mistral reol:

Dyreste Mistral Reol på listen er Mistral reol i egetræ med skuffer og låger fra Erling Christensen Møbler med en pris på 11448.00. Billigste udvalgte Reol er Mistral 202 Reol knage som du kan købe for 127.00 hos ILVA. Forskellen på de to priser er 11321 kr. – de 4 Mistral Reol vi har fundet koster i gennemsnit 15176.5 kr.
Ovenstående Mistral Reol data og priser er hentet fra 2 butikker (Erling Christensen Møbler, ILVA). Alle Mistral Reol tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Reol guides:

Fandt du ikke det rigtige Reol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Reol:

Er du på udkig efter den helt rette reol til stuen, køkkenalrummet eller kontoret? En reol, der er funktionel, og hvor du kan sætte diverse pynteting, bøger eller lignende på? Men stadig en reol, der er smuk i sit blotte selv? Du har sat dig selv på en svær opgave.

Heldigvis findes der en rigtig god løsning, der gør det muligt for dig at skabe den reol, der passer perfekt til dig og det rum, hvori den skal være. Med en Mistral reol får du en designerreol i høj kvalitet og med mulighed for at lade din egen kreativitet præge den færdige reol

Hvad er Mistral?

Mistral er et ikonisk mærke, når det kommer til reoler og reolsystemer.

Der er her tale om klassiske og stilrene reoler, som du har mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på. Det, som mistral nemlig er kendt for, er, at man har mulighed for at kombinere de forskellige grundmoduler og sektioner på præcis den måde, man ønsker. Hvert modul er karakteristisk, og du vil altid kunne se, om en reol er Mistral eller ej. Reolerne findes i forskellige farver og størrelser.

De findes desuden med eller uden låger og skuffer. Mulighederne er derfor mange, når du ønsker at forkæle hjemmets vægge med skønne reoler fra Mistral

Hvorfor skal jeg vælge en Mistral reol?

Som nævnt ovenfor er Mistral et ikonisk mærke inden for reolbranchen. De smukke reoler er enormt populære, og dette er da heller ikke på nogen måde mærkeligt.

Reolerne er nemlig enormt enkle og elegante. De er kendetegnet ved at være formet som en kubus, der således kan fås i forskellige størrelser og farver.

Du kan vælge at købe forskellige færdige moduler, hvis du ikke har behov for en større reolsektion, eller du kan sammensætte din helt egen. Uanset hvad, så er fordelen ved Mistral reoler, at de er i et tidsløst og elegant design.

Du skal derfor ikke være bange for, at den valgte reol går af mode om nogle få år.

Ligesom flere andre møbelklassikere, så vil designet være populært lige så langt ud i fremtiden, som øjet kan skue. Det er altså en klar fordel med en sådan garanti for tidsløshed, når du skal investere i en smuk reol til boligen

Hvilke muligheder er der for at designe mit eget Mistral reolsystem?

Mistral er kendt for valgfriheden og de mange muligheder. Der er naturligvis nogle helt faste kombinationsmuligheder, som du har kan købe færdige.

Men dette afskærer dig ikke fra at sammensætte dit eget system.

Mistral har diverse grundmoduler, der består af en kube. Herefter kan du sammensætte med forskellige sektioner. Grundet det enkle design på reolen og de mange valgmuligheder, har du mulighed for at skræddersy præcis den reol, der passer perfekt ind i dit hjem.

Her kan du blandt andet tilkøbe skuffer og låger, som du dog selv skal montere. Selve grundmodulet kommer altid samlet. Du kan vælge præcis det materiale, du ønsker.

Skal dit reolsystem eksempelvis være i lyst bøgetræ? Eller skal det ene grundmodul være rødt, de andre hvide, mens den tredje skuffe til højre skal være blå? Så gør du bare det.

 

Hvordan er holdbarheden på reoler fra Mistral?

Mistral er lækre reoler. Det er designerreoler i høj kvalitet.

Du skal derfor ikke frygte for holdbarheden af en sådan reol. Det er klart, at du skal læse instruktionsvejledningen igennem inden brug i forhold til, hvor meget vægt den enkelte reol kan bære. Naturligvis vil det mindske holdbarheden, hvis du overskrider en sådan vægtbegrænsning.

Ellers skal du altså ikke bekymre dig om noget. Du vil ikke opleve, at reolen er vakkelvorn, som man ellers ofte kan opleve ved lidt billigere løsningsmodeller. Så prøv dig frem med forskellige tegneprogrammer og skab din helt egen og personlige reol fra Mistral.

Du kan helt selv tilpasse den din stil, dine behov og det rum, hvori den skal være. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Mistral Reoler

Film om Hammel Furniture: Hvordan Mistral Reolen bliver til

Hammel Møbelfabrik – Mistral reoler

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Mistral:

Er du vild med Mistral, men Reol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Mistral: