kulturnet logo

Bedste Miele Mikroovn: Se top 2 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Miele mikroovn. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Miele mikroovn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Miele mikroovn M2230OBSW integreret

  • Dagens pris: 7499,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Miele

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Miele mikroovn M2230OBSW integreret” fås til 7499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hav din mad klar så hurtigt som muligt med denne Miele mikroovn M2230OBSW.
Med en volumen på 17 liter og praktisk EasySensor-skærm vil denne integrerede mikroovn blive dit foretrukne køkkenapparat….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Miele mikroovn M2240OBSW integreret

  • Dagens pris: 9999,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Miele

Sidste produkt på vores liste er Miele mikroovn M2240OBSW integreret som vi har fundet til 9999,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbered dine foretrukne måltider med denne Miele-mikroovn M2240OBSW.
Med en effekt på 900 Watt, en 26-liters volumen og funktioner som EasySensor-skærm eller SideControl er apparatet et praktisk værktøj, der hjælper dig hver dag….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Miele mikroovn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Miele mikroovn:

Dyreste Miele Mikroovn på listen er Miele mikroovn M2240OBSW integreret fra Elgiganten med en pris på 9999.00. Billigste udvalgte Mikroovn er Miele mikroovn M2230OBSW integreret som du kan købe for 7499.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 2500 kr. – de 2 Miele Mikroovn vi har fundet koster i gennemsnit 8749 kr.
Ovenstående Miele Mikroovn data og priser er hentet fra 1 butikker (Elgiganten). Alle Miele Mikroovn tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mikroovn guides:

Fandt du ikke det rigtige Mikroovn blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mikroovn:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Miele:

Er du vild med Miele, men Mikroovn var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Miele: