kulturnet logo

Bedste Innovation Bordplade: Se top 2 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Innovation bordplade. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Innovation bordplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Innovation Living Stylo sofabord – stor – sort bordplade

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Innovation Living Stylo sofabord – stor – sort bordplade” fås til 2105,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Innovation Living Stylo bord i stor størrelse med diameter på 70 cm. Stylo har en simpelt og minimalistisk design, som gør, at det kan kombineres med møbler i flere forskellige farver og mønstre.
Sofabordet er desuden nemt at flytte.
Derfor kan du altid s…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Innovation Living Stylo sofabord – mellem – sort bordplade

Sidste produkt på vores liste er Innovation Living Stylo sofabord – mellem – sort bordplade som vi har fundet til 1285,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Innovation Living Stylo bord i mellem størrelse med diameter på 45 cm. Stylo har en simpelt og minimalistisk design, som gør, at det kan kombineres med møbler i flere forskellige farver og mønstre.
Sofabordet er desuden nemt at flytte.
Derfor kan du altid…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Innovation bordplade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Innovation bordplade:

Dyreste Innovation Bordplade på listen er Innovation Living Stylo sofabord – stor – sort bordplade fra Erling Christensen Møbler med en pris på 2105.00. Billigste udvalgte Bordplade er Innovation Living Stylo sofabord – mellem – sort bordplade som du kan købe for 1285.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 820 kr. – de 2 Innovation Bordplade vi har fundet koster i gennemsnit 1695 kr.
Ovenstående Innovation Bordplade data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Innovation Bordplade tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordplade blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordplade:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Innovation:

Er du vild med Innovation, men Bordplade var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Innovation: