Skalstol

Skalstol

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Skalstole fra adskillige af de billigste danske internetbutikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for at skulle undersøge hver enkelt butik.

Dagens Skalstol Tilbud

Vores robot har natten igennem automatisk kravlet adskillige danske forhandlere igennem for opdaterede priser og tilbud på Skalstole, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Det var alt for i dag

Hvis du læser dette har du nu set alle de skalstole vores prisrobot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte webshop.

Vi sender vores robot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og kom snart igen for endnu flere gode tilbud.


Leder du efter den perfekte spisebordsstol? Og ønsker du en, der er simpel og klassisk i sit formsprog? Så skal du klart overveje at investere i skalstole til dit spisebord. Hvad enten din boligstil er den ene eller den anden, så passer stolen ind. For den er enormt anvendelig, og alt efter farve på stolen og en eventuel hynde, kan du skabe lige præcis det look, som du går efter.

Lyder det fristende? Så læs meget mere om denne type stol lige her

Hvad er en skalstol?

En skalstol er en traditionel spisebordsstol. Den er karakteriseret ved at være helt simpel i sit formsprog og derfor meget anvendelig i alle slags hjem. Stolens sæde og ryglæn er en ”skal”, forstået på den måde, at den er lavet i tyndt træ, krydsfinér eller lignende. Ryglænet er som regel rundt formet, hvorefter ”skallen” bliver smallere ned imod stolens sæde, der så igen udfolder sig

Kan jeg også få en skalstol med armlæn?

Den traditionelle skalstol har ingen armlæn, ligesom et væld af andre spisebordsstole heller ikke har armlæn.

En videreudvikling af stolene betyder dog, at det i dag er muligt at købe visse modeller med armlæn. Dette er en fordel for dig, der nyder at kunne støtte armene, når du sidder på stolen.

En sådan stol er derfor en fordel for dig, der benytter spisebordet meget til blot at sidde ved og slappe af. Med armlæn på spisebordsstolen får du ekstra god mulighed for dette. Og hvis ikke alle i familien nyder at have armlæn på deres stole, så er det er stor fordel, at modellerne med armlæn, altid findes tilsvarende uden armlæn

Hvilken farve skalstol skal jeg vælge?

Skalstolene findes i mange forskellige typer og ikke mindst farver. Derfor er det helt op til dig at vælge, hvilken model, du ønsker.

Er du i tvivl om farven, så kommer her lidt guidance. Har du et hjem, der ellers er holdt meget i neutrale farver, så kan det være en fordel at vælge en rød, blå eller måske gul spisebordsstol.

Dette er naturligvis kun, hvis du ønsker, at dine stole skal skille sig lidt ud.

En pangfarve bryder med de øvrige neutrale farver, og gør derfor ofte hjemmet en smule mere personligt

Kan jeg nøjes med neutrale farver?

Hvis du er mere til de neutrale farver, så kan du med fordel vælge en skalstol i sort eller hvid. Disse er med til at skabe et roligt og ensartet udtryk, såfremt resten af dit hjem også er holdt i neutrale nuancer.

Har du i stedet meget spræl på farverne, så kan en sort eller hvid skalstol ligeledes være med til at binde tingene lidt sammen, og være et roligt element midt i alle farvene. Så når du skal vælge, hvad enten din stol skal være i den ene eller anden farve, så giv dig tid til at tænke over, hvilket udtryk der skal pryde dit hjem.

Og forhold dig herefter til, hvilke elementer, du i forvejen har i din bolig

Kan jeg få komfortabelt tilbehør til min skalstol?

Stort set til alle de skalstole, der findes på markedet, er det muligt at købe en dertilhørende hynde. Dette er klart med til at højne komforten, når man sidder på stolen – for det er da altid rarere at sidde på en hynde end direkte på en stol med en hård overflade. Sådanne hynder findes i forskellige farver og forskellige materialer. Blandt andet kan man købe nogle rigtig fine af slagsen i læder. Sådanne er, udover at være praktiske, enormt dekorative.

Ved at sikre lidt ekstra komfort, får du det maksimale ud af din fine skalstol, der således vil skabe glæde i hjemmet

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Skalstole

Hans J Wegner Skalstol

https://www.youtube.com/watch?v=OBuUk9PMl64

Sådan bygges en Eames Skalstol

https://www.youtube.com/watch?v=PIlTtXrgA0c


Se også: