Skænk

Skænk

Som du kan se nedenfor er der mange Skænke at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi grundlagt Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Dagens Tilbud på Skænke

Man kan ikke lave Kulturnet.dk uden at vise de bedste tilbud på Skænke i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem automatisk kravler adskillige af de billigste danske online forhandlere igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt skænk tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores prisrobot. Robotten finder derfor ikke alle produkter. Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte webshop.

Du kan også komme tilbage inden for lang tid og se hvad vi har fundet af gode skænke der. Fortæl også meget gerne venner og familie om Kulturnet.dk - så bliver vi rigtig glade.


Har du svært ved at finde en god opbevaringsløsning til diverse ting i hjemmet? Så kan det være en rigtig god idé at overveje en skænk. Dette multifunktionelle møbel giver dig gode muligheder for opbevaring.

Møblet er samtidig smukt og kan bruges i rigtig mange forbindelser. Blandt andet er det muligt at købe en tv-skænk, en væghængt, eller en der bare er helt klassisk.

Uanset hvad dine behov er, og hvilken stil du værdsætter, så findes der en skænk til dig.

Nedenfor er en guide, der gør dig lidt klogere på det fine, multifunktionelle møbel

Hvad er en skænk egentlig?

Du har garanteret hørt om en skænk.

Men måske har du svært ved helt at præcisere, hvad det egentligt er for et møbel, der tales om i samme forbindelse.

En skænk er et møbel, der faktisk oprindeligt var tiltænkt som et opbevaringsmøbel til spisestuen. Her var tanken, at man kunne servere mad på møblet, mens service mm. kunne opbevares i møblets skabe og skuffer.

Siden dette udgangspunkt, er der sket en massiv udvikling. I dag er det et brugbart møbel i alle husets rum. Det er et skønt og let opbevaringsmøbel, der typisk har enten skuffer eller skabe, eller en kombination af de to.

Møblet er ofte lidt lavere end eksempelvis et typisk spisebord, det er ofte aflangt, og så er det typisk løftet et godt stykke over jorden ved hjælp af smukke ben

Hvilke forskellige typer af skænke findes der?

I dag findes der et bredt udvalg af skænke. Det fine møbel vil nemlig passe perfekt ind i ethvert af boligens rum. Man kan blandt andet vælge møblet udelukkende udformet i smukt træ, eksempelvis lyst ege- eller bøgetræ.

En teak skænk er også ganske populær – særligt pga. det retro og unikke look teak har. Møblet findes også i neutrale farver, eksempelvis sort og hvid.

Som en sej variation, laver mange møbelhuse også skænken i en kombination af materialer og farver. Blandt andet er det let at finde skænke med en front, der både er hvid og træfarvet. Og hvis du elsker, når der er smæk på farverne, så er det også muligt at finde det multifunktionelle møbel med front i forskellige farver.

Ikke nok med det, så findes møblet desuden i mange højder og længder.

Der må dermed siges at være rigtig gode muligheder for at vælge den skænk, der passer allerbedst ind i dit hjem

Hvad skal jeg vælge, når jeg er på udkig efter en retro skænk?

Det er blevet ekstremt populært med loppefund og retrostemning i hjemmet. De gamle træsorter, som teak og palisander, har endnu engang fundet sin vej til de danske hjem.

Her bidrager de, forholdsvis mørke og tunge møbler, på en helt ny måde. De er nemlig med til at skabe kontraster og dynamik i det moderne hjem.

Er du på udkig efter et opbevaringsmøbel, der netop skal bidrage med dette? Så frygt ikke. Der er nemlig et stort udvalg af skænke i teak eller palisander, som samtidig har et moderne design. Møbeldesignere inkorporer nemlig de gamle træsorter samt retrofarver i nye designtendenser, så du kan få en skænk, der på én og samme tid er nostalgisk og moderne

Hvornår bør jeg vælge en væghængt skænk?

Skænke er ofte hævet et godt stykke over jorden, ved hjælp af ben. Dette, for at skabe et let opbevaringsmøbel. Men hvis du er på udkig efter et møbel, der er endnu mere let, så kan du med fordel vælge en væghængt skænk.

Fordelen ved et sådant opbevaringsmøbel er, at når du frigiver gulvplads, så skaber du med ét, et let og ”luftigt” udtryk.

Samtidig bliver det nemmere, når du engang imellem svinger støvsugeren, at gulvet er frigivet. Et sådant møbel er desuden en fordel, såfremt du eksempelvis bor i en mindre lejlighed. Her kan det være svært at skabe gode opbevaringsmuligheder, som samtidig ikke tager for meget plads i hjemmet.

Så gå på opdagelse og find den skænk, der passer allerbedst til din personlige stil og dine pladsforhold – der er et utal af muligheder

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Skænke

DIY // Gør-det-selv - Skænk

https://www.youtube.com/watch?v=VsUXSyviLS8

DIY // Gør-det-selv - Skænk IKEA Hack

https://www.youtube.com/watch?v=ffCkUw4Jre0

IKEA STOCKHOLM Skænk

https://www.youtube.com/watch?v=6kHD7qQ4AHc