Rundt Sofabord

Rundt sofabord

Er du også træt af at skulle besøge forhandlere én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Rundt sofabord, nemt og simpelt.

Seneste Runde sofaborde

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Runde sofaborde. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der selv kravler en lang række troværdige webshops fra Danmark igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Kulturnet.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.


Det var dagens tilbud

Så er der ikke flere billige runde sofaborde for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte internetbutik for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle bekendte og venner om Kulturnet.dk - så bliver vi meget glade. Det vil hjælpe os til at vise gode rundt sofabord tilbud til endnu flere danskere.


Har du svært ved at få de forskellige elementer i stuen til at spille ordentligt sammen? Og mangler du bare sådan et sted at stille kaffekoppen om aftenen? Så kan du med fordel se efter et rundt sofabord.

Med dets runde form, bryder bordet med stuens øvrige elementer, hvilket skaber sammenhæng, kontrast og dynamik. Der findes rigtig mange forskellige modeller af de runde sofaborde, så det handler bare om, at du går på opdagelse og vælger. Savner du dog inspiration, kan du læse lidt mere om denne slags borde i teksten nedenfor

Kan jeg også få et rundt sofabord med opbevaring?

En kæmpe boligtrend er multifunktionelle løsninger. For hvorfor købe to møbler, når ét møbler kan rumme det hele? De runde spiseborde følger også denne trend. For flere af denne type borde er nemlig indrettet med opbevaringsplads under bordpladen. Dette ses i forskellige afskygninger.

Nogle af bordene har nærmest et lille ekstra bord under det primære bord. Andre har en lidt tykkere bordplade, der således er todelt.

På den måde kan man åbne bordpladens øverste del, hvorefter fjernbetjeningen, bordskåneren, lighteren eller lignende, kan opbevares i hulrummet. På den måde er det altid lige ved hånden.

En tredje mulighed er de sofaborde, der har mere karakter af en trådkurv eller en puf. Her vil der ofte være indbygget rigtig god opbevaringsplads under ”låget”

Hvilken type bord skal jeg vælge, når jeg ønsker et, der er flotog moderne?

Der findes et hav at vælge imellem, når det kommer til runde sofaborde. Hvis du dog er til den moderne stil, der samtidig gerne må have et touch af ”coolness” over sig, så bør du overveje at investere i et marmorsofabord. Sådanne er ekstremt moderne og findes da også i forskellige modeller og farver.

Som populære farver er der grøn, sort eller hvidt marmor. Det er altså blot op til dig om at vælge, hvilken type, du allerbedst kan lide.

En anden type, som ligeledes er moderne og sej, er de såkaldte bakkeborde.

Disse er også lavet af mange forskellige designere og møbelhuse.

Et sådant bord er kendetegnet ved at have en lille kant rundt om bordpladen, så den får karakter af en bakke. Også dette runde sofabord vil kunne indgå meningsfuldt i en moderne boligindretning

Hvilket rundt sofabord kan jeg med fordel købe, når jeg er til det klassiske og elegante?

Er du mere til indretningsstilen, der vægter det klassiske og det elegante, så findes der også et rundt sofabord til dig. Der findes nemlig rigtig mange varianter af bordet, hvor det er udformet i det smukkeste træ. Populært er blandt andet egetræ, som både findes lakeret i en farve eller blot naturel.

Det fine ved træet er, at dets årer og struktur gennemsyrer bordet. Dette giver et elegant touch til bordet.

Samtidig er træ et utroligt klassisk materiale, fordi det er et naturmateriale, der, uanset tidsalder, vil kunne inkorporeres i boligindretning. Så hvad enten du er til den ene eller anden stil, så findes der, uden tvivl, et rundt sofabord til dig

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Runde Sofaborde

Rundt Sofabord med hjul

https://www.youtube.com/watch?v=4XFVmHcfKDw

Gør-det-selv: rundt sofabord af gammel kabeltromble

https://www.youtube.com/watch?v=zB6cyNlSdgQ