Bas

Bas

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Basser fra adskillige af de billigste shops fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for at skulle surfe rundt på hver enkelt webshop.

Udvalgte Billige Basser

Vores robot har natten igennem selv kravlet adskillige webshops fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Basser, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Det var dagens tilbud på Basser

Det var alle de Basser vores prisrobot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Kulturnet.dk igen om et par dage.

Vi opdaterer priser og tilbud hver nat, så kig inden for lang tid og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden. Fortæl også meget gerne din omgangskreds om Kulturnet.dk - det bliver vi meget glade for.


En bas er en fællesbetegnelse for musikinstrumenter med en dyb tone og kan både referere til mange forskellige slags instrumenter.

Kontrabas vil ofte være det, man refererer til inden for jazzverdenen, hvor man inden for pop og rock ofte taler om en el-bas, hvilket også er det mest populære at spille herhjemme.

Det er også det instrument, denne artikel handler om. De fleste mennesker har på et eller andet tidspunkt haft lyst til at lære at spille et instrument.

Desværre ender dette ofte med bare at forblive en drøm af frygt for, at det er alt for svært.

I virkeligheden kræver det dog ikke så meget, så det er bare med at komme i gang. Her er lidt information som kan være godt at vide, når man skal købe et sådanne instrument

Hvilken bas skal jeg vælge som nybegynder?

Der er flere forskellige prisklasser, og dermed er der også stor variation, hvorfor det måske kan være svært, specielt som nybegynder at vælge, hvilken der passer bedst til en. Når det kommer til en begynderbas i de lavere prisklasser, så vil der faktisk ikke være den helt store forskel på kvaliteten, når man sammenligner med andre instrumenter. Dette gør det nemmere, når man skal vælge, da du næsten aldrig vil komme helt galt af sted.

Dernæst vil du skulle bruge en forstærker.

Hvis du er nybegynder, vil du kunne købe et sæt, som indeholder både instrumentet, taske, ledninger og forstærker, så du får det hele med på en gang til en god pris. Som udgangspunkt er det altid en god ide at prøve forskellige typer, da du så kan føle hvilken type du kan lide, da det ofte er en subjektiv vurdering. Dernæst vil du opleve, at du oftest skal vænne dig til instrumentet

Kan man købe en bas med 4, 5 eller 6 strenge?

Forskelligt fra en guitar, som ofte har seks strenge, så har dette instrument typisk fem strenge. Hvor en guitars strenge stemmes i tonerne E – A – D – G – B – E, så stemmes en bas’ strenge i tonerne E – A – D – G. Den stemmes en oktav dybere end på en guitar, hvorfor den blandt andet kommer til at have den dybe og mørke lyd.

Instrumentet kan dog også fås med for eksempel 2 strenge eller 6 strenge, og man kan faktisk også få 12-strengede.

Trods de mange variationer er 4 eller 5 strenge det mest almindelige. Jo flere strenge, det sværere.

De fleste starter med én med 4 strenge, da det er det nemmeste udgangspunkt. Alt afhænger dog af, hvilken type musik man skal spille, hvorfor man kan tilpasse antal strenge i forhold til dette

Hvad koster en bas typisk?

Pris hænger ofte sammen med kvalitet.

Dermed ikke sagt at man nødvendigvis skal bruge mange penge for at få fingre i et godt strengeinstrument. En begynderbas vil typisk koste op til et par tusinde kroner. Derefter stiger prisen i takt med de specifikationer man ønsker, og i den øvre prisklasse vil man finde dem til over 20.000 kr., hvor der ud over at være fokus på kvalitet også er fokus på design. Der findes mange forskellige, men hvis formålet i første omgang bare er at lære at spille, så vil en begynderbas oftest være tilstrækkelig