Ph Gulvlampe

Ph gulvlampe

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Ph gulvlamper fra mange sikre onlinebutikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt webshop.

Dagens Tilbud på Ph gulvlamper

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Ph gulvlamper. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der helt automatisk kravler adskillige danske internetbutikker igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Kulturnet.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.


Hvis du læser dette har du nu set alle de Ph Gulvlamper vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte forhandler.

Vi sender vores robot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Kulturnet.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen for endnu flere gode tilbud.


Er du på udkig efter en ny standerlampe? Og er du til klassisk og dansk design, der kan tage sig godt ud hvor som helst? Så har PH lavet smukke gulvlamper i god kvalitet, der kan pryde enhver indretning og bringe lys til dit hjem. Hvis ikke gulvlampen behøver være fra PH kan du også besøge gulvlampe.dk som har en stor smaling af forskellige gulvlamper.

Hvem er PH?

PH er initialerne for den anerkendte og meget populære designer, Poul Henningsen.

Selvom han har været død i mange år, lever hans design stadig videre i mange danske hjem. Specielt hans lampedesigns, PH-lamperne, er stadig i dag uhyre populære blandt både unge og gamle, der ønsker klassisk dansk design i deres bolig. Poul Henningsen var kendt for sine tidsløse og smukke lampedesigns, hvad end det var de simple og minimalistiske modeller, eller det var de mere prangende og skulpturelle lamper

Hvilke typer PH gulvlamper kan jeg købe?

PH-lamper fås i alverdens typer, hvad end det er til ophæng eller som standerlamper. Især gulvlamperne er et sikkert hit, både til soveværelset eller hyggekrogen i stuen. Modellerne findes i flere forskellige materialer og farver, alt efter hvad der passer bedst til netop din indretning.

En af de mest solgte af typer er holdt i en hel klassisk stil. Denne består af en fod i enten sort metal eller messing med en glasskærm, der er en del af Poul Henningsens treskærmsfamilie, som han designede helt tilbage i 1926.

Skærme til lamper fås i både flere forskellige farver og størrelser, alt efter hvad man har af behov og farve-præferencer

Kan man købe en PH gulvlampe med blødt lys?

Uanset farve og størrelse man vælger sin lampe med treskærmsmodel, er der lagt en masse arbejde i, at den skal udsende det helt rette lys. Lampeskærmen er designet med henblik på at give et blendfrit lys, således at lyset med bløde skygger kan skabe et hyggeligt rum, hvad end den er placeret i stuen, soveværelset eller entreen. Ligeledes er lampen også anvendelig som læselampe, da det bløde lys hverken bliver for skarpt eller for svagt, hvis man har en lampe med treskærmsmodellen

Hvor kan jeg købe PH gulvlamper?

PH-lamper er blandt de mest populære designs i den nordiske indretning og har været det gennem mange år. Ud over de flotte og klassiske designs, skyldes dette også den høje kvalitet, lamperne er fremstillet i. Af samme grund ligger gulvlamper fra PH også i den dyrere ende end lamper fra mange andre brands. Dog bliver PH’s lamper ofte omtalt som en investering, da de tidsløse designs kan følge dig hele livet.

Ydermere er der et stort marked for dansk design på brugtmarkedet, og man kan derfor hurtigt få afsat sine PH-lamper, hvad end de har få eller mange år på bagen.

Ønsker du at finde din nye designerlampe til den bedste pris, kan du med fordel tjekke online forhandlere, da du her kan få overblik over, hvor der kan være eventuelle tilbud, samt hvem der forhandler lamperne til den billigste pris. Så at sige kan du hurtigt finde den helt rette PH gulvlampe til netop dit sofahjørne eller hyggekrog, hvis du kigger dig lidt omkring


Se også: