Musikinstrumenter

Musikinstrumenter

Som du kan se nedenfor er der mange Musikinstrumenter at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi åbnet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Billige Musikinstrumenter

Her kan du se alle de Musikinstrumenter vores robot i nat selv har fundet på en lang række onlineshops. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er et billigt Musikinstrument du kan bruge - ellers kig forbi Kulturnet.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Det var alle de Musikinstrumenter vores robot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Kulturnet.dk igen inden for lang tid.

Vi opdaterer priser og produkter hver nat, så kig i morgen og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden. Fortæl også meget gerne din omgangskreds om Kulturnet.dk - så bliver vi rigtig glade.


At spille musik er en fed fritidsinteresse, og det kan give rigtig meget. Det kan blive et erhverv, eller det kan fungere som en super måde at lade følelserne få frit spil.

Hvis du har et barn, der har udtrykt interesse for at begynde at gå til musik, er det derfor på tide at finde ud af, hvilket instrument, din søn eller datter skal starte med.

Eller måske er det blot dig selv, der vil i gang med at spille et eller andet? Uanset hvad kan du her få hjælp til at spore dig ind på, hvilket instrument du skal have skaffet – om det så er til dig selv eller en yngre pode i familien

Hvilke overvejelser bør jeg gøre mig, inden jeg køber et musikinstrument?

Præcis hvilket instrument, du bør vælge, er helt op til dig selv. Men der er der nogle gode pejlemærker, du kan gå efter, når det kommer til valget. Inden du køber dit instrument til dig selv eller én, du holder af, så er der nemlig nogle overvejelser, du bør gøre dig:

Støjniveau

Det kan være en god idé at starte her: Hvor meget larm kan I tåle derhjemme? Vi kender alle rædselshistorien om den støjende nabo eller teenager med det rædselsfulde trommesæt. Mange musikinstrumenter kan larme utrolig meget, så du skal vurdere, om det er noget, der er plads til i huset. Hvis larmen er ligegyldigt, er der mere eller mindre frit slag på alle hylder, men hvis du gerne vil undgå for meget støj, bør du kom vælge de mere larmende instrumenter, hvis I har mulighed for at lydisolere rummet, hvor der skal øves, eller hvis I for eksempel har en kælder, som larmen har sværere ved at trænge op fra.

Plads

Nogle musikinstrumenter fylder en del, så igen skal du overveje, hvad der er plads til i hjemmet. Hvis du for eksempel køber et trommesæt, skal det jo kunne stå et eller andet sted. Er der ikke så meget plads, er det nok værd at overveje et mindre instrument.

Alder og niveau

Nogle instrumenter er vanskeligere end andre at give sig i kast med, og stort set alle instrumenter kan købes i børneudgaver. Hvis du skal købe et musikinstrument til et barn, bør du derfor sørge for at sikre dig, at instrumentet faktisk passer til barnet og ikke bliver for stort og umedgørligt. For de helt små, der stadigvæk er ved at udvikle deres motoriske evner, kan det være en god idé at købe et musikinstrument, der passer til deres færdigheder.

Rytmeinstrumenter, strenge- og tangentinstrumenter kan være et godt sted at starte.

Instrumenter som tamburiner og små bongotrommer kan egne sig godt til små børn mellem 0 og 2 år og kan senere hen blive opgraderet til et rigtigt klaver, fløjte, guitar, trommesæt eller andet, når de kommer op i 6års alderen

Hvilke mærker er gode?

Det er svært at anbefale bestemte mærker, når det ikke ligger fast, hvilket musikinstrument du ender med at købe.

I stedet kan det anbefales, at du går efter instrumenter, der har ’Student’ i sit navn.

Disse instrumenter vil nemlig være velegnede til en nybegynder, og det kan derfor hjælpe dig med at indsnævre dit valg, når du har bestemt dig for et instrument. Derudover er det værd at nævne, at billige plastikinstrumenter – uanset hvilket instrument der tales om – ikke skal ses som meget andet end begynderinstrumenter. Det bedste er helt sikkert at købe instrumenter, der er lavet ud af deres naturlige materialer, men plastikinstrumenter kan være et sted at starte, hvis du ikke er helt sikker på købet og gerne vil øve dig lidt på noget billigt i starten, før du dedikerer dig til et dyrere køb