Midi Keyboard

Midi keyboard

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Midi keyboard, nemt og simpelt.

Seneste Midi keyboard Tilbud

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Midi keyboards. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der automatisk kravler en lang række af de billigste butikker igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Kulturnet.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Midi keyboard tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores prisrobot. Prisrobotten finder derfor ikke alle produkter. Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte shop. Du kan også komme tilbage snart og se hvad vi har fundet af gode Midi keyboards der.

Fortæl også meget gerne familie og venner om Kulturnet.dk - så bliver vi meget taknemmelige.


Så du vil i gang med at spille musik, men du er ikke rigtig interesseret i de traditionelle instrumenter.

Du vil lave den slags musik, som du ofte hører i radioen, på Spotify og på andre streamingkanaler.

Instrumenter som guitarer og trommer er stadig relevante nu til dags, men det, der vinder meget mere frem, er elektronisk musik. Musik, som du laver direkte på din computer.

Så hvilket instrument kan gøre det? Det kan et MIDI keyboard – eller en MIDI controller. De minder lidt om et klaver – med tangenter, man kan trykke på og sådan – men når du trykker på tangenter og knapper, ryger det alt sammen op i computeren, hvor du kan lege videre med det

Populære Midi Keyboards

Hvad skal du gå efter?

Du bør gå efter et keyboard, der giver dig adgang til i hvert fald et par bestemte funktioner, som de fleste har brug for:

  • Action: Action fortæller dig, hvor lang tid der går fra at du trykker på en tangent og til at tonen afspilles. Der er tre former for action. Den første er vægtet action, der reagerer ligesom på et almindeligt klaver. Derefter er der semi-vægtet action, der er lidt hurtigere, og til sidst synth action, som har den hurtigste reaktion.
  • Aftertouch: Denne funktion er en form for sensor, som du kan manipulere, når du trykker på tangenterne.

    Ved at ændre trykket på tangenten kan du bende tonerne og dermed få dem til at lyde højere eller lavere.

Der findes mange andre funktioner i form af knapper, faders og drejeknapper, men her er det i høj grad en smagssag, hvad du har brug for. Det afhænger fuldstændig af den musik, du vil lave, og så hvor mange penge, du er villig til at bruge

Er det vigtigt at gå efter et dyrt keyboard?

Hvis du er en nybegynder, kan det være smart at starte ud i den billige ende. Du ved endnu ikke, om det her virkelig er noget for dig, så der er ingen grund til at købe noget, der er alt for avanceret.

Prisen afhænger hovedsaligt af de funktioner, som keyboardet har.

Dyre keyboards vil derfor have mange flere muligheder for dig i forhold til, hvor meget forskellig musik, du kan lave, men til gengæld har du som nybegynder ikke rigtig brug for de mere avancerede funktioner endnu. Lær at kravle, før du begynder at gå.

Det er heldigvis let at finde frem til noget billigt gennem helt simple søgninger på Google.

Der er et væld af online webshops for musikinstrumenter, hvor det er let at finde noget, der passer til dine behov

Er der andet du skal være opmærksom på?

Den sidste, mest relevante ting, som du bør overveje er antallet af tangenter på dit MIDI keyboard.

Først og fremmest fordi at det har betydning for, hvor meget plads du har brug for. Hvis du bor i en lillebitte lejlighed, bør du nok kigge efter et med få tangenter, så det ikke ender med at fylde en hel masse i rummet.

Det har også betydning for, hvor let keyboardet er at transportere.

Du kan vælge mellem 25, 49, 61 og 88 tangenter.

Forskellige keyboards bruger forskellige former for tangenter. Som nybegynder anbefales du at starte med et, der bruger synth action.

Det er tangenter lavet af plastik og med fjedre, så de er utrolig lette at trykke ned. De kan bruges til de fleste musikgenrer, så de kan være et godt sted at starte