kulturnet logo

Makeup Spejle

Som du kan se nedenfor er der mange Makeup spejle at vælge imellem, og at finde det helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi lavet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Hvis du bruger makeup, kræver det ikke bare selve makeuppen men også et spejl. Makeup spejle kan være dejlige praktiske, hvis du ikke har makeuppen stående foran spejlet på badeværelset. Men måske der er travlhed på badeværelset, når du skal lægge makeup, så kan det også være ganske praktisk med et smart spejl i et andet rum

Gode makeup spejle

Helt ligesom makeup opbevaring kan være nødvendig, kan spejle også være det. Og derfor finder du her et udvalg af forskellige makeup spejle med lys og uden.

Helt ligesom du finder vægophængte som fritstående spejle. Oversigten skal gerne give dig inspiration, og selvfølgelig også gøre det nemt og hurtigt at finde et nyt spejl i 2020

Babyliss makeup spejl med lys – 8 x forstørrelse

 • Til butik Et spejl i den lidt dyrere version er dette Babyliss spejl der kommer med lys.

  Ikke et af de billige makeup spejle men dog i et flot design. Og ganske praktisk med almindelig spejl funktion på den ene side, og 8 x gange forstørrelse på den anden side. Spejlet kommer med 8 LED-pærer.

  Her kommer lyset i koldt, varmt og naturligt lys. Det kolde lys er ligesom et lysstofrør, det varme til almindelig indendørs lys og det naturlige lys er ligesom dagslys.

  De forskellige belysninger giver dig mulighed for at lægge den helt rigtige makeup der passer til den særlige anledning og belysning. Spejldiameter kommer på 20,5 cm. og højde på spejlet er 390 mm

  Silk’n Mirror Lumi kosmetikspejl

 • Til butik Silk’n håndholdt makeupspejl med LED-lys.

  Du får 2 styrker/typer LED-lys, så du får belysning til at kunne se klart og tydeligt til dit behov. Lyset kan vælges som dèt der svarer til dagslys eller som et noget kraftigere lys. Spejlet kommer med ladestation, hvor du kan bruge spejlet der selvfølgelig skal oplades efter håndholdt brug.

  Spejlet kommer som almindelig spejl eller med 5 x forstørret spejlbillede.

  • Håndholdt spejl
  • LED-lys m. 2 styrker
  • 5 x forstørrelse

  HoMedics MIR-8150 makeup spejl

 • Til butik Makeupspejl fra HoMetics der giver dig et flot design og nemme adgang til at lægge makeup, udføre aftenrutine eller plukke bryn i ro og fred, hvis nu badeværelset ofte er optaget af andre. HoMetics kosmetikspejlet kommer med en spejldiameter på 21 cm. og med justerbart LED-lys, så du både har en god flade og belysning til at kunne se.

  Du får 1:1 spejlbillede på den ene side, og den anden side giver 7 x forstørrelse spejlbillede.

  • LED-lys
  • 7 X forstørrelse
  • Skridsikker underlag
  • 2 års garanti
  • 4 x AA batterier medfølger

  Beurer BS69 makeup spejl til bordet

 • Til butik Et klassisk makeup spejl med lys til bordet. Du finder spejlet til en pris lige under 500,- kr.

  Beurer BS69 spejlet kommer med en ring af lys langs kanten af spejlet, der har en diameter på 17 cm.

  Praktisk med et stående spejl på bordet, hvor du kan have dine gode billige makeup børster stående også. Fod og stel kommer i det stilrene krom. Du kan tilslutte spejlet til stikkontakten, så du ikke skal bøvle med døde batterier.

  er ikke til, at det ekstra lager af batterier i skuffen måske ikke er blevet opdateret med nye batterier. Og derfor kan stikkontakten være en kærkommen ting

  Beurer BS59 væghængt makeup spejl med LED lys – Både bord og vægspejl

 • Til butik Beurer BS59 spejlet er vægthængt, men kan også skrues af og stilles på bordet hvis du ønsker. Du får et vendbar spejl med to flader.

  Den ene side kommer med normal spejl, og hvis du vender spejlet, kommer bagside spejlet med 5 gange forstørrelse. Spejlet kommer med LED-lys. Det kan være ganske praktisk, især hvis rummet belysning ikke er optimal eller hvis årstiden bare er mørkere og generelt gør rummet mørkere. Et godt produkt der kommer med 3 års garanti og til en pris af 400,- kr

  uCare makeup spejl m. LED-lys

 • Til butik uCare makeup spejlet kommer også med Led-lys og til en pris lige omkring 300,- kr.

  Spejlet giver dig 5 x forstørrelse på den ene side, og det almindelige spejl på den anden side. Strøm til LED-lyset er via ledning, så du slipper for besvær med døde batterier.

  Størrelsen er 35 cm. i højden og 19 cm. i diameter så du måske kan få lavet det flotte eyeliner look eller generelt den flotte makeup

  Beurer BS49 kosmetikspejl med LED-lys til bord

 • Til butik Beurer BS49 spejlet kommer med to sider i en flot design med LED-lys. Spejlet kommer i krom finish og kompakt form til at have stående på et bord.

  Her kan du bruge spejlet med to sider til den rette makeup. Det tosidet spejl kommer med almindelig spejl på den ene side, og 5 x gengivelse spejl på den anden side. Størrelsen på spejlet er 11 cm. i diameter og koster 299,- kr.

  Perfekt til at lære de mange forskellige begynder øjne makeup tips, for den kompakte spejl kan stå stort set alle steder og ikke kun på badeværelset

  Gillian Jones forstørrelsesspejl med lys – 10 x forstørrelse

 • Til butik Et højt spejl i krom fra Gillian Jones med en højde på 32 cm.

  og en diameter på 12 cm.

  Spejlet er ganske stilrent og kan købes til omkring 220,- kr. Gillian jones spejlet til at lægge makeup, kommer med to sider ligesom de andre viste modeller. Spejlet kommer med almindelig og 10 x forstørrelse på hver af de to sider.

  Og du får også LED-lys med, så du kan se noget.

  Lyset kører på AA batterier, der ikke medfølger hverken med dette spejl eller andre. Pris på spejlet er omkring 280,- kr.

  med mindre der er udsalg eller kommer på tilbud

  UNiQ badeværelses spejl m. LED-lys & sugekop – 10 x forstørrelse

 • Til butik Et flot spejl i sort der kan pryde badeværelset, er, hvad du får med dette UNIQ makeup spejl.

  Spejlet i sort koster 199,- kr. og kommer med en sugekop funktion, så det kan sidde fast på de fleste glatte overflader som fliser, klinker, vægge, spejle m.m. Spejlet kommer også med LED-lys.

  Det giver dig mulighed for at se noget, hvis du har travlt med makeuppen inden skole, arbejde eller andet

  Beurer BS39 sammenklappelig spejl med lys & powerbank

 • Til butik Et smart lille og praktisk makeup spejl fra Beurer.

  Velegnet til dig der skal lægge makeup på farten eller måske har begrænset plads. Det sammenklappelige Beurer spejl kommer med lys og powerbank. Dejlig praktisk at klappe sammen og ligge væk, eller medbringe i tasken når du skal på weekend, byen eller andet.

  Powerbanken sikrer at lyset giver dig den fornødne hjælp, hvor du kan oplade en telefon på en opladning, hvis mobilen er løbet tør.

  Du oplader spejlet via medfølgende micro-USB kabel. Størrelsen på spejlet er 9 cm. i diameter og højde på 1,7 cm. klappet sammen. Derudover kommer spejlet med 3 x forstørrelse.

  Prisen for spejlet er 279,- kr

  Zone spejl til makeup

 • Til butik Et andet spejl i den billigere prisklasse, er det elegante Zone spejl til en pris af 250,- kr. ved Imerco. Zone makeup spejlet kommer med vippefunktion, hvor rammen er lavet af hvidlakeret metal.

  Den ene side af spejlet kommer med ganske almindelig spejl, mens den anden side giver dig 3 x forstørrelses mulighed.

  Zone spejlet er 20,5 cm i højden, 15 cm. i bredden og 6 cm.

  i dybden

  Capa spejl

 • Til butik Capa spejl med diameter på 30 centimeter er beregnet til at stå på bordet eller ved vasken til at lægge kosmetikken. Spejlet kommer med rund spejl og fod i egetræ eller sort model alt efter temperament.

  Capa spejlet vejer 2 kilo og kan falde ind i den moderne og tidløse stil.

  • Egetræ fod
  • 30 cm
  • Vægt: 2 kg

  Stort Gillian Jones Hollywood spejl med lys

 • Til butik Gillian Jones spejl i stort størrelse der er beregnet til at stå. Du får et stort spejl fra danske Cimi med god belysning der byder på lille rundt x 10 forstørrelses spejl. Lyset dækker hele vejen rundt om fladen der kan justeres.

  Der skal bruges 4 x AA batterier som ikke følger med spejlet. Gillian Jones der er kendt for udvalget af makeuptasker og punge, toilettasker m.m.

  laver også denne model i rund frem for det firkantet spejl

  • Med lys
  • X10 forstørrelse
  • Størrelse: 30 x 18,5 x 11,5 cm
  • 4 x AA batterier

  Brogrund spejl i rustfrit stål

 • Til butik Hvis du søger et billig makeup spejl til boligen, kan du vælge dette spejl fra Brogrund som du finder hos Ikea til ca. 80 kr. Spejlet er tidløs og enkel i rustfrit stål og med skjulte beslag. Spejlet har forstørrelsesspejl på den ene side, hvor du får en forstørrelse på 2,5 gange.

  Helt ligesom med andre spejle, skal det ikke udsættes for direkte sollys som kan være med antænde brandbart materiale.

  • Diameter: 17 cm
  • Rustfrit stål
  • Forstørrer X 2,5
  • Størrelse: 49 x 27 x 3 cm
 • Hvis du kunne lide det du læste har vi fundet disse indlæg som du måske vil synes om:

  Le Klint Pendel

  Le Klint Pendel

  Velkommen til – vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Le klint pendler fra

  Rundt Tæppe

  Rundt Tæppe

  Vi har startet Kulturnet.dk for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Rundt tæppe. Frem for selv at skulle finde hvert produkt på

  Væghængt Reol

  Væghængt Reol

  Hvis du leder efter Væghængt reoler behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

  Topmadras

  Topmadras

  Er du også træt af at skulle besøge webshops én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på

  Primer Makeup

  Primer Makeup

  Er du også træt af at skulle besøge online forhandlere én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet

  Topmadras 140X200

  Topmadras 140X200

  Velkommen til Kulturnet.dk. Her elsker vi Topmadrasser 140×200, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Topmadras 140×200. Som du

  Keyboard

  Keyboard

  Velkommen til Kulturnet.dk. Her elsker vi Keyboards, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Keyboard. Som du kan se

  Wegner Lænestol

  Wegner Lænestol

  Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden er vi vilde med Wegner lænestole, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige

  Oplev Rom med løbesko på

  Oplev Rom med løbesko på

  Artiklen er lavet i samarbejde med Rejsetilbud.dk – din oversigt over Afbudsrejser – besøg rejsetilbud.dk og se aktuelle tilbud på billige afbudsrejser til Rom og

  Hay Barstol

  Hay Barstol

  Hvis du leder efter Hay barstole behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige

  Barskab

  Barskab

  Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden er vi vilde med Barskabe, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Barskab.