Loungestol

Loungestol

Velkommen til Kulturnet.dk. Her er vi vilde med Loungestole, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Loungestol. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue.

Loungestol Tilbud

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Loungestole, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har lavet Kulturnet.dk. Vores robot har natten igennem helt automatisk besøgt mange onlinebutikker fra Danmark og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er en billig du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Det var alle de loungestole vores robot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Kulturnet.dk igen inden for lang tid.

Vi opdaterer priser og produkter hver nat, så kig i morgen og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne rundt omkring om Kulturnet.dk - så bliver vi meget taknemmelige.


Det er til tider svært at finde det helt perfekte bindeled imellem stuens forskellige elementer. Frygt ikke.

Ved at supplere din stue, eller andre rum, med en loungestol, får du ikke blot et skønt møbel af sidde i, men også et smukt møbel at se på. Den moderne lænestol findes nemlig i et utal af skønne designs, så det gælder bare om at vælge.

Mangler du også en bekvem stol, hvor du kan nyde solens stråler udenfor? Så skal du se med her.

For denne type stol findes nemlig både til indendørs og til udendørs brug.

Du kan læse meget mere om den lækre stol lige her

Hvad er en loungestol?

Hvad er en loungestol egentligt? Du tænker sikkert, at det lidt lyder som et fancy møbel, der kun passer ind i en ægte ”Gentlemans Club”.

Men det er slet ikke tilfældet. En loungestol er faktisk det, som vi i de gode gamle dage, kaldte for en lænestol. Stolene findes både som en art gyngestol, en stol, der kan rotere, samt som en stol, der står solidt placeret på gulvet.

Desuden findes stolen i utrolig mange forskellige materialesammensætninger, blandt andet læder, flet og træ. Det handler bare om, at du skal vælge den stol, der passer perfekt til din bolig

Hvad er fordelen ved at vælge loungestole i læder?

Rigtig mange modeller af loungestolene, findes i flere forskellige materialer. Du behøver derfor ikke nødvendigvis gå på kompromis med den model, du allerhelst vil have, såfremt den ikke fremstår i det materiale, du ønsker. Et materiale, som rigtig mange loungestole findes i, er læder. Dette lækre naturmateriale er da også bare en klassiker.

Det bidrager altid med et stilfuldt og elegant udtryk til hjemmet.

Desuden giver det ofte hjemmet en moden stil, på den fede måde.

Fordelen ved læder, rent praktisk, er i øvrigt, at det ikke kræver megen vedligehold. Ligesom alle andre naturmaterialer, har det naturligvis godt af en smule pleje engang imellem. Men det drejer sig om meget lidt.

Og passer du godt på stolen, så vil den holde sig pæn i alle de år, du har den. For læder bliver faktisk kun pænere med tiden, når det får en smule patina

Hvornår skal jeg vælge en loungestol i flet?

Et andet materiale, som loungestolene ofte ses i, er flet.

Dette er et anderledes og cool materialevalg. En stol i flet skaber desuden et let udtryk, fordi der ofte er luft imellem flettet. Herudover giver det et ekstremt moderne udtryk samtidig med, at flet dog også har en vis hjemlig hygge over sig.

For du kender sikkert de gamle møbelklassikere, hvor stolene typisk har sæde i flet.

Flere designere har den dag i dag været rigtig dygtige til at udnytte denne gamle idé, med at bruge flet, til at skabe nogle fine og nytænkende loungemøbler.

En sådan stol er altså en fordel for dig, der ønsker at kombinere nytænkning og nostalgi

Kan man også få en loungestol til udendørs brug?

Stol findes også til udendørs brug.

Blandt andet findes stolene her især i flet med en blød og behagelig hynde til.

Den udendørs stol findes dog også i et træmateriale, helt i overensstemmelse med de klassiske havemøbler. En loungestol til udendørs brug er en stor fordel for dig, der nyder de danske sommerdage og -aftener. Så har du en skøn terrasse eller altan? Så forkæl dig selv med et skønt sted at sidde, hvor du kan nyde solens varme stråler.

For en loungestol er bare lidt lækrere end alle andre stole

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Loungestole

Ecofurn Loungestol i grå

https://www.youtube.com/watch?v=TyWpXU8LJNQ

Otrium Lido Loungestol fra XL-Byg

https://www.youtube.com/watch?v=Vq9OJy6dFq8

Hans J Wegner Loungestol - CH22

https://www.youtube.com/watch?v=D-3r3s1M_jA

HAY Loungestol

https://www.youtube.com/watch?v=okL3KrmhDTI