Konsolbord

Konsolbord

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden er vi vilde med Konsolborde, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Konsolbord. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt mere overskueligt.

Udvalgte Billige Konsolborde

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Konsolborde, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har startet Kulturnet.dk. Vores robot har natten igennem helt automatisk besøgt en lang række sikre forhandlere og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er et billigt du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Det var alle de konsolborde vores robot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge.

Hvis ikke så kig forbi Kulturnet.dk igen inden for længe.

Vi opdaterer tilbud hver nat, så kig i morgen og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne venner og bekendte om Kulturnet.dk - det bliver vi meget taknemmelige for.


Har du en tom plads i hjemmet, hvor du ikke helt ved, hvad du skal placere? Det kan også være, at du mangler det sidste møbel til entréen? Hvad enten din situation er den ene eller den anden, så kan du med fordel overveje at investere i et konsolbord. Et sådant bord er ideelt til entréen og kan ligeledes sagtens bruges som et sidebord eller som alternativ til en reol andre steder i hjemmet. Herunder kan du således blive lidt klogere på, hvilke typer af bordet der findes, samt hvilke anvendelsesmuligheder der er forbundet hermed

Hvad er et konsolbord?

Et konsolbord var oprindeligt et lille bord, der var ment til at skulle bære en lysestage eller lignende. Bordet blev desuden ofte lavet med et dertilhørende spejl og var på den måde ideel som entrémøbel. I dag er der dog sket en markant udvikling. Bordet er i dag stadig kendetegnet ved at være et forholdsvist smalt bord, der typisk er aflangt.

I dag findes der dog i et utal af variationer og modeller, hvad enten du er til træ, metal, marmor eller noget helt andet.

Bordet bliver dog stadigvæk i vid udtrækning benyttet som entrémøbel, men bliver dog kun undtagelsesvist lavet med indbygget spejl. Således har konsolbordet altså udviklet sig, men man kan stadig genkende den oprindelige tanke med bordet i nutidens designs

Hvilke forskellige typer af konsolborde findes der?

Som nævnt ovenfor findes der et væld af muligheder. For konsolborde er meget anvendelige, og der findes derfor mange forskellige modeller. På den måde har du mulighed for at finde det bord, der passer allerbedst til din stil og dit rum. Er du til det klassiske, så kan du med fordel vælge et bord i egetræ.

Er du dog i stedet til det klassiske med et romantisk tvist, så findes der også mange modeller i denne stilart. Disse er ofte hvide og har en fin udskæring på benene eller lignende. Går du efter det mere moderne og futuriske look, så findes der også flere modeller, som er lavet af jern i stedet for træ.

Visse af bordene har ben bestående af en ramme/ en kasse i jern. Dette skaber en enorm lethed over møblet, der nærmest er svævende.

Ovenpå ligger så eksempelvis en bordplade i træ, men ses også rigtig ofte med en bordplade i marmor.

Marmor er nemlig igen blevet et meget populært materiale og har således vundet indpas i den nordiske boligindretning. Denne type af konsolborde skal du vælge, når du ønsker rene linjer og elsker det minimalistiske

Hvorfor kan det være en god idé med konsolborde i entréen?

Konsolbordet er typisk tænkt som et møbel, der med fordel kan benyttes i entréen. Dette skyldes, at det typisk er et smalt møbel, der dermed ikke fylder alt for meget.

Entréen er ofte kendetegnet ved at være husets mindste rum. Derfor giver det altså god mening at vælge møbler, der ikke fylder for meget i sig selv hertil. Bordet er en fordel til at skabe lidt hygge i entréen, hvor man kan stille stearinlys eller en plante på bordpladen.

Samtidig er det ofte skønt at have en skål stående, hvor man kan smide sine nøgler, så man altid ved, hvor de er

Hvilke andre steder i boligen kan jeg få glæde af et konsolbord? 

Konsolborde kan dog ikke blot bruges i entréen, men kan også med fordel bruges i flere andre af husets hjem. Grundet bordets smalle design, kræver det ikke så meget plads og har derfor mange anvendelsesmuligheder.

Brug eksempelvis bordet i køkkenalrummet i stedet for en skænk, reol eller lignende. Her kan du stille diverse fine pynteting og skabe et fedt look i rummet.

På samme måde kan du benytte konsolbordet i stuen. Ved at vælge et sådant bord, som alternativ til eksempelvis en reol, vælger du noget andet, end man typisk ser i boligindretningen. Grundet de mange forskellige typer og modeller, kan du altså skabe enten et antikt, moderne, futurisk eller nostalgisk udtryk. Det handler bare om, at du skal vælge, hvilket konsolbord der passer allerbedst ind i dit hjem

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Konsolborde

Spejl Konsolbord

https://www.youtube.com/watch?v=6Ct8yDv-uiw

DIY: Billigt Gør-det-selv Konsolbord

https://www.youtube.com/watch?v=l7oCHlyGe1w