Kongekæde

Kongekæde

Hvis du leder efter Kongekæder behøver du ikke lede længere. Kulturnet.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Udvalgte Tilbud på Kongekæder

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Kongekæder i 2021, og derfor har vores robot natten igennem selv kravlet mange sikre danske onlinebutikker igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Kulturnet.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Fortæl meget gerne bekendte og venner om Kulturnet.dk - så bliver vi rigtig taknemmelige. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Kulturnet.dk som bogmærke og besøg os snart igen til flere gode tilbud på Kongekæder.


Hvis du er på udkig efter et nyt smykke, der er lidt råt i sit udtryk til enten dig eller kæresten, så er en kongekæde et godt valg. Hvad end du vil ud og købe en kæde, eller du selv ønsker at kaste dig over projektet med at lave din egen kæde, så har du her den komplette guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal have fat på en kæde

Hvad er en kongekæde?

En kongekæde er en form for smykkekæde, der hovedsagligt består af en masse små ringe, der er sat sammen til en længere kæde. Sammensætningen af de mange små ringe gør, at kæden får et fint, sirligt og geometrik mønster. Oftest er kæderne meget enkle i deres look og har ikke fået påsat diverse sten eller vedhæng.

De fås i både sølv og guld og i alverdens længder, så de kan benyttes som både halskæder og armbånd

Kan man købe kongekæder til kvinder?

Denne type smykke er ikke tiltænkt en bestemt målgruppe.

Dog er smykketypen ofte populær blandt drenge og mænd.

Dette skyldes, at kæden er en del mere kraftig og rå i sit udtryk, end mange andre smykker er. Det anses derfor ofte som værende et maskulint smykke, da det er meget enkelt og ikke har alverdens pynt og sten på sig.

Naturligvis kan smykkerne også benyttes af kvinder. Selvom kæden ofte er lidt tyk og bastant i udtrykket, fås flere af kæderne også i lidt tyndere og dermed en smule mere feminine udgaver, både som halskæder og som armbånd

Hvad koster en kongekæde?

Disse typer af kæder kan koste meget forskelligt, alt efter materiale og kvalitet. Langt de fleste af dem er lavet i enten ægte guld eller ægte sølv og koster derfor også en del mere end smykker, der ikke er lavet i rene materialer. Kongekæder har ofte en stor mængde metal i sig, da kæderne er tykke, sammenlignet med mange andre smykkekæder.

Da der benyttes en større mængde guld eller sølv, bliver prisen også afspejlet i dette og vil derfor ofte løbe op i de lidt højere beløber. Naturligvis kommer prisen også an på, hvor du køber din kæde, og hvilket brand eller design der er tale om

Hvordan laver man en kongekæde?

Dette er en af de lidt sværere smykke-discipliner, da det ikke blot handler om at putte perler på en snor. Ringene, som kongekæder er lavet af, skal sammensættes og bindes med en helt speciel teknik, før smykket kommer til at se ordenligt ud.

Selvom det er et lidt sværere projekt at kaste sig over, findes der en masse gode bøger og guides på nettet, hvor man nøjsomligt for beskrevet og illustreret, hvordan ringene skal sættes sammen, så kæden bliver flot. Mange af disse guides er også gode til dig, der er helt grøn og aldrig har kastet dig over denne type af smykkeproduktion før.

Men resultatet bliver selvfølgelig mere upræcist, når man laver det selv. Derfor bliver de fleste smykker som disse købt i en butik eller online


Se også: