Kobberlamper

Kobberlamper

Som du kan se nedenfor er der mange Kobberlamper at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi startet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Udvalgte Tilbud på Kobberlamper

Man kan ikke lave Kulturnet.dk uden at vise de bedste tilbud på Kobberlamper i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat helt automatisk kravler adskillige af de bedste forhandlere fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Så er der ikke flere billige Kobberlamper for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte internetbutik for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle venner og bekendte om Kulturnet.dk - det vil hjælpe os rigtig meget.

Det vil hjælpe os til at vise gode Kobberlampe ilbud til endnu flere danskere.


I dag er den minimalistiske og nordisk inspirerede indretning på højeste mode.

Det betyder, at de naturlige, rå og rene materialer er yderst populære sammen med de rene linjer og klassiske designs – less is more. Skal du indrette med en kobberlampe eller måske flere, så er du langt fra den eneste.

De smukke, genkendelige og meget klassiske lamper findes i både moderne, antikke og vintage udgaver, så der er noget for alle smage. Her kan du læse mere og finde svar på en række FAQ’s om kobberlamper

Populære Kobberlamper

Kan man købe kobberlamper til udendørs brug?

Ja man kan! Der findes rigtig mange smukke og gode lamper til udendørsbrug i kobber.

Der gode ved kobber er, at det ældes smukt. Når det bliver udsat for vejr og vind, vil det først blive mat og senere begynde at oxidere, eller irre og blive grønne, som vi kender det fra blandt andet kirkernes tage

Kan man få kobberlamper, der er matte?

I dag findes der helt klart flest af de skinnende kobberlamper, der kræver en del vedligeholdelse og korrekt rengøring, men en ny trend er dog på vej.

Det er de oxiderede kobberlamper. Her får du lamper, hvor kobberet er blevet kemisk behandlet, så det har fået en flot, mat og grøn overflade.

Med det kan du få et mere rustikt og groft look på en ellers meget pæn lampe

Hvilke moderne mærker fremstiller kobberlamper?

Der er rigtig mange, der har fundet ud af, hvor smukt et lys den rødlige metal giver. Derfor findes der også et bredt udvalg af forskellige kobberlamper fra de mest moderne producenter.

Blandt andet kunne man for nylig finde kobberpendler i Netto. Herudover laver både Ilva, Bolia og Tom Dixon smukke kobberpendler

Hvilke klassiske mærker fremstiller/fremstillede kobberlamper?

Er du mere til retro og vintage, så findes der også en hel del smukke lamper med rødder langt tilbage i designhistorien.

Du kan blandt andet finde PHs klassiske pendel eller Flowerpot lampe i blank kobber. Herudover findes smukke klassikere som Koglen og en lang række andre lamper fra Louis Poulsen, Poul Henningsen og andre danske designmoguler stadig i produktion

Kan man købe kobber væglamper?

Du kan købe kobberlamper til montering på væggen i mange forskellige modeller. Det skønne ved kobber er, at det har stukket hovedet frem i interiør regi flere gange gennem tiden og derfor findes som både helt moderne modeller og klassiske versioner.

Derfor kan du med sikkerhed finde en lampe, der passer helt perfekt til dit hjem

Kan man finde kobberlamper, der ikke lyser gyldent?

For nogen er den varme glød kobberet giver ikke en fordel, og derfor er på udkig efter noget andet. Når du køber en lampe i ren kobber kan du ikke forvente at lyset bliver andet end gyldent og varmt. Der findes dog modeller, der har taget højde for det.

Finder du en model, der er malet på indersiden kan du få den smukke og gyldne yderside med et neutralt lys. Ofte er der tale om lamper, der er malet hvide på indersiden, så lyset fremstår så neutralt som muligt


Se også: