Julehistorier

Julehistorier

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden er vi vilde med Julehistorier, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Julehistorie. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere.

Tilbud på Julehistorier

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Julehistorier, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har lavet Kulturnet.dk. Vores robot har i nat helt selv besøgt mange sikre danske shops og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er en billig du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Fortæl meget gerne dem du snakker med om Kulturnet.dk - det vil hjælpe os meget. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Kulturnet.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen til flere gode tilbud på julehistorier.


Julen er hyggelig med alle sine traditioner og generel afslappende måde at afslutte året. Og i december skal der hygges med julekalender, gløgg, julebag og selvfølgelig også med julehistorier til børn og voksne

Gode julehistorier til de små og større

Der findes mange klassiske historier som Peters Jul, H.C. Andersen med mere.

Og for at få det nemme og hurtige overblik, har vi fundet nogle af de populære historier både indenfor de gamle som nye eventyr. Brug inspiration nedenfor til at finde det rigtige der kan kaste hygge og glans over jeres jul

Snesøsteren – julehistorie af Maja Lunde

 • Klik her Snesøsteren er smuk og eventyrlig illustreret. Det er en rørende og hyggelig julehistorie om lykken ved venskab, finde glæde i de små ting og sorg.

  Hovedpersonen Julian og familien har mistet søsteren Juni, og er stadig i sorg over tabet. Juleaften som også er Julians fødselsdag ligger lige omkring hjørnet, men glæden og julestemningen er helt væk. Julian møder Hedvig der er en evig glad pige, som prøver at sprede glæde.

  Men Julian finder nu mærkelige ting ved Hedvig og hendes hus.

  Og herfra spænder historien over 24 gribende kapitler.

  Det er nok ikke en julehistorie for de helt små, men god historie der får tankerne og samtale i gang med skolebørnene. Snesøsteren er skrevet af norske Maja Lunde, og kan købes i bog, e-bog og lydbog format

  Tinkas juleventyr

 • Til butik Hvis dit barn eller børn var vilde med Tinkas juleventyr og måske har Tinka hatten fra tv julekalenderen som det kæreste eje, er Tinkas juleventyr af Flemming Klem en oplagt historie til julen. Tinkas Juleeventyr om nissepigen Tinka er delt op i 24 spændende kapitler.

  Nisserne skal gennem et ritual som symbol for overgang fra ung til voksen. Her skal der fremsiges en remse foran Kongen.

  Herefter giver Kong Gobbe nissen en amulet der skifter fra grøn til rød farve.

  Det sker bare ikke for Tinka, og så må hun på eventyr for at finde ud af hvorfor

  Fem Minutter i Jul fra Disney

 • Til Butik ”Fem Minutter i Jul” har mange små julehistorier der giver glæde til børn fra ca. 4 år.

  Disney bogen med juleeventyr/historier har skønne illustrationer, figurer og fortællinger fra Cars, Monsters Inc. Mickey Mouse, Peter Plys, Peter Pan, Snehvide, Alice i Eventyrland, 1010 dalmatinere, Pinocchio, Lady og Vagabonden og Tornerose.

  Korte historier til sovetid som kan være hyggelig for den lille pige eller dreng gennem december

  Vitello 24 julehistorier

 • Til Butik Vitello 24 julehistorier af Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen giver en ny historie hver dag i julen. Vitello glæder sig til julen som står for døren. Julen med juletræ, julegaver, drillenisser, snemænd, julekalender med chokolade og andre historier der tager deres velkendte gang fra Vitello ”universet”.

  Hvis dit barn elsker de populære Vitello bøger, er denne bog med 24 julehistorier på 80 sider også et hit

  Vinter og julehistorier

 • Til Butik Vinter og Julehistorier af Sigfriend Lenz fra Østpreussen.

  En julehistorie til voksne eller unge som er skrevet ud fra forfatterens minder fra oprindelsen i Masurien. Det er første udgivelse i Danmark af Sigfriend Lenz klassiske fortællinger. Her finder du fortællinger om to ældre mænd der vil sætte sig selv fri for fængsel.

  Eller en fortælling om en soldat der får arbejde som julemanden og møder fortidens skygger.

  Du får et morsomt møde med ukendte, sjove og sære fortællinger

  Juleønsket

 • Til Butik Juleønsket af Kenneth Bøgh Andersen er en julefortælling i 14 afsnit og ikke 24 afsnit. Bogen dækker en fortælling for hver hverdag i julen, hvilket gør bogen velegnet til både til institutioner, skoler og som godnatlæsning efter skoledagen. I Juleønsket går der noget galt i Julemandens værksted, hvor drillenisserne Loppe og Skjalte bliver sat til at ordne problemerne så de artige børn Julie og Klaus kan få deres gaver, og selvfølgelig også alle andre børn i verden. Børn elsker den sjove historie.

  En julehistorie... og så alligevel ikke

 • Til Butik En sjov julehistorie fra Kim Fupz Aakeson der også står bag de sjove historier med Vitello. Bogen giver sjove historier om hvad nisserne rent faktisk laver, når julen er ovre og nisserne ikke skal knokle for at få gaverne på plads.

  En hylende morsom historie med farve illustrationer af Rasmus Bregnhøi, som har fået 5 stjerner i Politiken, Berlingske m.m. Velegnet fra 4 år og perfekt til fortælling i julen men også resten af året

  Juleeventyr af H.C. Andersen

 • Til Butik Ingen jul eller historier uden H.C. Andersen.

  Og her er disse juleeventyr i den klassiske fortælling med stemning, glæde og eftertænksomhed.

  Find eventyr om grantræet, Tolv med Posten, Den lille pige med svovlstikkerne, Nissen og madammen m.m. som kan være den gode oplæsning sammen med de små

  Historien om Nissen af Bjarne Reuter

 • Til Butik ”Historien om Nissen” af Bjarne Reuter indgår i julebøger serier. Du får en hyggelig fortælling der er delt op i 24 kapitler, der gør bogen velegnet til godnatlæsning hver dag i december. Historien om Nissen er en vinterfortælling om en kold og mørk vinternat hvor landet bliver ramt af det værste snevejr nogensinde. Skoler, børnehaver, tog, veje og alt andet bliver lukket.

  Og netop på denne dag skal Karl og Vida på vinterferie hos deres farfar der bor i en stor skov. Sneen er ikke et problem, for farfar har en kane.

  Men Vida falder af kanen, og tror hun er alene.

  Men det er hun slet ikke, og her begynder den hyggelige vinterhistorie at tage fart

  Detektiv Dunkeldirk og Julemysteriet

 • Til Butik Detektiv Dunkeldirk og Julemysteriet er en julekrimi af Sigurd Barrett. Historien er delt op i 24 afsnit og velegnet til børn mellem 5 – 12 år.

  En julekrimi om Detektiv Dunkdeldir der bor meget langt nordpå. Han modtager et mystisk brev om der er noget galt i byen Juuleaaftennuuaaq, som han må finde ud af.

  En sjov og spændende historie for de ældste børnehavebørn og skolebørn op til tweenageralderen

  Få læst julehistorier for de mindste

  Der findes mange sjove og gratis julehistorier, hvor du her kan få læst hyggelige julehistorier for de små.

  Ronja og Pernille læser op i denne video: https://youtu.be/-uP2wGkClv0

  Vitelello køber en vidunderlige julegave

  ”Vittelo, køber en vidunderlig julegave” som bliver fortalt af Bjarke her: https://youtu.be/YbjRZKMLRCY