Gyngestole

Gyngestole

Er du også træt af at skulle besøge onlineshops én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Kulturnet.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Gyngestol, nemt og simpelt.

Seneste Billige Gyngestole

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Gyngestole i 2021, og derfor har vores robot hele natten automatisk kravlet mange gode danske online forhandlere igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Kulturnet.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt gyngestol tilbud du kunne bruge.

Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores robot.

Den finder derfor ikke alle produkter. Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte internetbutik.

Du kan også komme tilbage i næste uge og se hvad vi har fundet af gode gyngestole der. Fortæl også meget gerne dem du kender om Kulturnet.dk - det vil være en kæmpestor hjælp.


Der er noget lidt nostalgisk og meget charmerende over en gyngestol. En stol der bare indbyder til ren afslapning og gode stunder.

Den rokkende stol har, som regel, en overraskende god siddekomfort og bliver hurtigt den foretrukne stol i stuen, som alle helst vil sidde i. Der er altid garanti for hygge med en gyngestol og som sidegevinst får man et skulpturelt og udtryksfyldt møbel, der giver en rar stemning og omgående giver lyst til at slå sig ned med en film, bog eller strikketøjet. Et ideelt møbel til at lade batterierne op i, efter en hård dag.

Er du af den opfattelse, at denne type stole er helt passé og ikke er noget for dig? Så læs her vores uforbeholdne hyldest til gyngestolen – verdens mest hyggelige møbel

Populære gyngestole

Sidder man godt?

Der findes et hav af forskellige modeller, men overordnet, sidder man fantastisk i langt de fleste. Det er stole designet, udelukkende, til at slappe af i, med en god hvilestilling og så bare lade stolen ”gynge” i den grad man har behov for det.

Den vuggende bevægelse, som disse stole naturligt laver, når man bevæger sig i den, er dejligt beroligende og hvor meget, der skal ”gynges”, det bestemmer man helt selv

Fremstilles gyngestole kun i træ?

De mest klassiske modeller bliver lavet i træ, men der er også mange andre muligheder. Polstrede gyngestole er meget komfortable og har den fordel, at de ikke skal suppleres med hynder.

En hurtig søgning på nettet, giver et godt indtryk af det enorme udvalg

Hvordan indretter man?

Det kræver lidt gulvplads at anbringe en gyngestol, da den helst skal kunne gynge uden forhindringer Ikke det bedste møbel til helt små rum, der hurtigt kan komme til at virke mindre, hvis møblerne fylder for meget, men du behøves bestemt ikke, at have en balsal til rådighed, for at anbringe stolen. Brug stolen, som en god base for en rigtig hyggekrog eller lige det sted, hvor du gerne vil skabe en indbydende plads til at finde ro og stresse af.

Sørg for et siddebord til kaffekoppen eller vinglasset og så er det bedst, hvis der er en god belysning, hvis du gerne vil sidde og nyde en bog i ro og mag. 

Hvor finder du smarte gyngestole?

Den lidt specielle stol er en vaskeægte klassiker. Den har aldrig været helt ude af boligindretningen, men har i nogle perioder været mere populær, end i andre.

Lige nu er gyngestole superhotte i indretningen og er ikke svære at finde. Tænker du mest på bedstemor og broderede puder, når du tænker på gyngestole.

Så glem det! Der er blevet og bliver også i dag, designet masser af moderne gyngestole, bl.a. af de populære danske møbelarkitekter.

Udtrykket er helt anderledes let og skulpturelt, men rene linjer og lækre, naturmaterialer og tåler ikke sammenligning med de noget klodsede, antikke stole fra gamle dage.  

Er nye eller brugte stole bedst?

Markedet for brugte møbler boomer og det betyder, at second-hand ikke koster kassen, men også at kvaliteten er meget svingende.

Når du handler brugt, så bese gerne møblet først. Løse samlinger, grimme ridser og slem slitage vises sjældent tydeligt på billeder og så kan et billigt køb godt ende med at blive frygtelig dyrt.

Nye gyngestole er med garanti stabile, har et look, der matcher tidens boligtrend og kan straks glide ind i din indretning uden at de skal repareres og shines op først.

Det er meget moderne at style boligen med personlighed og mikse nyt og gammelt, derfor behøver alle møbler ikke være nye, men er der for mange arvestykker og gamle ting, kan det samlede udtryk godt få lidt marskandiserbutik over sig, så sørg for at finde den rette balance. Jo, gyngestolen er gammeldags på den fede måde.

Den minder os kærligt om, hvor vigtigt det er at koble af ind i mellem og hvem kan ikke trænge til det? Et møbel med indbygget livskvalitet, der tilmed er smukt at se på. Prøv at sætte dig ned i en, næste gang, du får muligheden.

Luk øjnene et øjeblik og så ved du hvorfor vi er begejstrede for disse hyggelige stole

VIDEOER: Hjælp, Vejledning & Inspiration

https://www.youtube.com/watch?v=bi-_6LB7_3M https://www.youtube.com/watch?v=clJFLXXvRKI

https://www.youtube.com/watch?v=0A63vaUFEyo