Guld Vedhæng

Guld vedhæng

Som du kan se nedenfor er der mange Guld vedhæng at vælge imellem, og at finde det helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi startet Kulturnet.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Udvalgte Guld vedhæng Tilbud

Vores robot har natten igennem helt selv kravlet adskillige danske internetbutikker igennem for opdaterede priser og tilbud på Guld vedhæng, og har fundet nedenstående produkter til os her på Kulturnet.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Det var dagens produkter

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Guld Vedhæng tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores robot.

Robotten finder derfor ikke alle produkter. Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte webshop. Du kan også komme tilbage inden for lang tid og se hvad vi har fundet af gode Guld Vedhæng der.

Fortæl også meget gerne venner og bekendte om Kulturnet.dk - så bliver vi meget glade.


Det er ofte sådan, at du enten er til guld eller sølv smykker.

Det er de færreste, der blander de to ædelmetaller, men fordi rødguld og hvidguld er blevet så populære i løbet af de sidste år, er det blevet mere legitimt at blande de forskellige farver og metaller. Er du på udkig efter det helt rigtige guld vedhæng til din halskæde, fordi du gerne vil kunne skifte det ud, eller bare fordi du gerne vil have muligheden for at udtrykke dig gennem dine vedhæng, så læs med, og find ud af, hvordan du finder det helt rigtige guld vedhæng

Populære Guld vedhæng

Hvad er det mest populære guld vedhæng?

For ikke så mange år tilbage var det de klassiske tro, håb og kærlighed vedhæng symboliseret ved et kors, et anker og et hjerte, der stod øverst på alle pigers ønskeliste til konfirmationen. Og i dag er både et guld hjerte vedhæng og et guld kors vedhæng stadig populære valg, når det kommer til de helt klassiske guld vedhæng.

Der er dog sket rigtig meget indenfor smykkedesign og mode siden, og derfor er udvalget også langt større og mere varieret i dag end bare 20 år tilbage.

Det betyder, at der er ikke på samme måde et klart billede af, hvad der er det mest populære valg, når det kommer til vedhæng til guldhalskæder

Kan man købe guld vedhæng uden kæde?

Det korte svar er, ja. Du kan sagtens købe vedhæng til at hænge på en kæde, du allerede ejer, for langt de fleste guldsmede sælger tingene separat undtagen i helt specielle tilfælde, hvor kæde og vedhæng sidder sammen eller sælges som et. De helt klassiske vedhæng i guld, som margueritten fra Georg Jensen, det klassiske Dagmar kors eller det puffede guldhjerte findes både med og uden kæde, så du kan tilpasse det både dit budget og det, du allerede har derhjemme i smykkeskrinet

Er der forskel på udseendet af guld med forskellig karat?

Som udgangspunkt ligger guld vedhæng i karat på mellem 8 og 22. Det betyder, at guldet er blandet med et andet metal, der i langt de fleste tilfælde er kobber.

Jo højre karat, des dyrere pris. Fordi en højere karat betyder et højere indhold af rent guld.  Når det kommer til udseendet, kan du i reglen ikke beskrive den ud fra guldets karat. De afhænger mere af, hvad guldet er blandet med.

Når det er kobber får guldet den karakteristiske rødlige farve, hvorimod sølv giver en mere grønlig glød. Når der tales om rødguld og hvidguld har indholdet af kobber eller sølv ikke nogen egentlig indflydelse.

Rødguld er altså ikke guld med et højt kobber indhold, som man kunne forvente, men i stedet en helt anden slags guld, der ligesom det gule guld kan tildeles en karat mellem 8 og 22

Kan jeg købe guldvedhæng med sten?

Det er ikke kun de helt rene guld vedhæng, der kan købes.

Du finder også en lang række smukke vedhæng med diamenter eller andre hel- og halvædelstene, der virkelig kan være med til at skabe spil og spænding i et vedhæng. Du kan finde alt fra det helt klassiske vedhæng med den indfattede diamant til mere personlige og unikke vedhæng med fødselssten eller halvædelstene i forskellige former og indfatninger. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Brug vedhængene alene eller som en helt unik form for charms halskæde, der kan vise, hvem du er og lade dig mindes forskellige skønne, sjove og på andre måder mindeværdige tider i dit liv


Se også: