Guld Halskæde

Guld halskæde

Velkommen til - vores mission her på Kulturnet.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Guld halskæder fra adskillige billige danske onlineshops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for at skulle surfe rundt på hver enkelt webshop.

Dagens Guld halskæde Tilbud

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Guld halskæder, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har lavet Kulturnet.dk. Vores robot har i nat selv besøgt en lang række billige danske onlineshops og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er en billig du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Det var alt for nu

Fortæl meget gerne venner og bekendte om Kulturnet.dk - det bliver vi meget taknemmelige for. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Kulturnet.dk som bogmærke og kom snart tilbage til flere gode tilbud på Guld Halskæder.


En klassisk guldhalskæde er et key item i erhvert garderobeskab. Den går til alt slags tøj og er samtidig med til at gøre dit outfit mere personligt.

Halsæden er nemlig med til at tilføje en ekstra, personlig detalje til dit tøj. Både mænd og kvinder kan gå med guldhalskæder, men der er flere kvinder end mænd, der går med den. Vælger du en guldhalskæde i god kvalitet, kan du bruge den hele livet.

Du får med andre ord meget for pengene.

Her får du en kort guide til at vælge den rigtige guldhalskæde

Populære Guld Halskæder

Hvorfor vælge en guldhalskæde?

Enhver basisgarderobe for en kvinde bør indeholde en guldhalskæde. En kæde i guld er tidløs og elegant. Den er et godt tilbehør til hverdagsgarderoben og kan samtidig nemt priftes op til festlige lejligheder.

Du kan med andre hold helt selv bestemme, hvilket udtrykket. Guldhalskæder og andre smykker i guld holder desuden farven og glansen hele livet

Hvilken længde skal jeg vælge på min guldhalskæde?

Der findes mange forskellige kæder i guld. Det første du skal tage stilling til er længden på din kæde.

Skal din kæde sidde tæt på halsen og over kragebenen, skal du vælge 30 centimeter.

Det er snittet for meget traditionelle perlekæder.

De fleste foretrækker en kæde på 45, 50 eller 55 centimeter. Denne kæde sidder under kragebenen, men stadig højt på brystet. Ca. 50 centimeter er den mest klassiske og passer perfekt til t-shirts eller kjoler med en bådudskæring.

Denne type kæde sætter fokus på din hals og din udskæring. Vil du gerne have et mere frisk og moderne look, kan du vælge en længere kæde på ca. 76 centimeter.

En sådan kæde sætter fokus på dit brystparti

Hvilken type vedhæng skal jeg vælge til min guldhalskæde?

En simpel guld halskæde mange forskellige udtryk ved at købe forskellige vedhæng.

På den måde kan du tilpasse kæden til forskellige lejligheder.

Et simpelt vedhæng passer godt til hverdag.

Det kan for eksempel være en perle, en sten eller et lille hjerte i guld. Det er vigtigt, at vedhænget og kæden er lavet af samme type guld. Et simpelt vedhæng er diskret, men tilfører den lille detalje, der gør dit outfit personligt. En guldhalskæde med et simpelt vedhæng er et perfekt tilbehør til en hverdagskjole eller en simpel t-shirt og et par jeans.

Tilføj et par matchende ørenringe, og du er klar til at tage af sted! Til festlige lejligheder kan du vælge et vedhæng, der tiltrækker sig mere opmærksomhed. Det kan være en farvet sten eller et større vedhæng, for eksempel ringe.

Denne type vedhæng passer også til hverdag til en kæde på 76 centimeter

Kan mænd også gå med guldhalskæder?

Ja, mænd kan selvfølgelig også gå med guldhalskæder. Her gælder det dog om, at kæden ikke bliver for feminin. Vælg en lang kæde på 60 eller 70 centimeter og et maskulint vedhæng. Et kors eller et vikingesymbol er meget populært. 

Hvorfor er en kæde i guld en god investering?

En anden fordel ved at vælge en guldhalskæde er det robuste materiale. Kæden holder din oprindelige glans hele livet, hvis du blot rengør den. Du kan nemt selv rengøre dine guldhalskæder. Du skal blot lægge dem i en skål beklædt med sølvpapir med den blanke side oppe.

Herefter hælder du kogende vand og lidt sulfo over. Kæden bliver med det samme mere ren og skinnende, men må ikke blive liggende for længe i vandet. Vær opmærksom på, at perler og sten ikke må komme i kontakt med rengøringsmiddler

Hvordan er man sikker på kvaliteten?

Guldets renhed angives ved et stempel i produktet.

Smykkeguld angives ofte i karat.

Finguld indeholder 24 kt., der indeholder 999,5% rent guld.

Smykker så som halskæder og ringe er ofte fremstillet i 14 kt, der svarer til 585% rent guld. Det resterende er ofte kobber.

Også sølv, zink og nikkel kan forekomme. Er man allergisk over for nikkel, skal man derfor passe på med at købe for billige guldprodukter, der ofte indeholder nikkel. Guld tilsat sølv, palladium eller nikkel hedder hvidguld på grund af dens lyse farve.

Guld tilsat kobber får deriomd en varmere, rødlige farve – også kendt som rødguld.

Både hvidguld og rødguld er gode, prisvenlige alternativer til finguld. 


Se også: