Georg Jensen Øreringe

Georg jensen øreringe

Velkommen til Kulturnet.dk. Her på siden elsker vi Georg jensen øreringe, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Georg jensen ørering. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere.

Dagens Tilbud på Georg jensen øreringe

Man kan ikke lave Kulturnet.dk uden at vise de bedste tilbud på Georg jensen øreringe i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem automatisk kravler adskillige onlineshops fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Ikke flere billige Georg jensen øreringe

Det var alle de Georg Jensen Øreringe vores prisrobot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge.

Hvis ikke så kig forbi Kulturnet.dk igen om et par dage. Vi opdaterer tilbud hver nat, så kig i morgen og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne andre om Kulturnet.dk - det bliver vi meget glade for.


For mere end 100 år siden grundlagde den danske smykkedesigner Georg Jensen sin første sølvsmedje lige midt i København. Frem til sin død i 1935 arbejdede den ikoniske sølvsmed med at opbygge sit smykkehus med talentfulde ildsjæle, der ligesom ham brænder for formgivning.

Der kan findes en lang række klassiske smykker i Georg Jensens kollektioner gennem tiden. Faktisk produceres flere af hans egne designs stadig i dag – og de, der ikke gør, sælges til pæne summer på private eller offentlige auktioner.

Specielt øreringe er noget de fleste af os forbinder med det danske smykkehus og nogen af de mest ikoniske og klassiske øreringe fra Georg Jensen er mere populære i dag end nogensinde før

Populære Georg Jensen Øreringe

Hvilke Georg Jensen øreringe skal jeg købe?

Er dette et spørgsmål, som du stiller dig selv, så har vi herunder samlet de største klassikere, så du kan læse lidt om dem mest populære øreringe fra Georg Jensen og blive klogere på de det rette køb

Daisy øreringe af Georg Jensen

Den ultimative klassiker i forbindelse med Georg Jensen øreringe må være de ikoniske margueritter, Daisy. Øreringene er, som stort set alle øreringe fra Georg Jensen, en del af en serie, der omfatter både armbånd, ringe, halskæder og brocher.

Netop brochen var den første margerit, der nogensinde blev lavet.

Det var en gave til Kronprinsesse Ingrid fra hendes far, som minde om moderen, der blev kaldt Daisy. Brochen blev overrakt til hende den dag hus giftede dig med Kronprins Frederik.

Siden er brochen gået i arv til Dronning Margrethe og hun ses ofte med den på reverset af sine jakker. Siden er kollektionen blevet udvidet med de smykker vi kender i dag, hvor brochen ikke er nær så populær som øreringene, halskæden og ringene

Moonlight Grapes øreringe af Georg Jensen

Endnu en af de kendte designs, der stammer helt tilbage fra Georg Jensens egen tid i smykkehuset. De skulpturelle og moderne øreringe er designet i den meget moderne Art Nouveau-stil, der var meget fremtrædende på den tid.

Designet leger med formen på de klassiske druer og gør dem til noget skulpturelt og stærkt, der adskiller sig fra den kendte form men stadig er genkendelig. Øreringene findes i flere forskelige udgaver med forskellige antal druer i konstellationerne og forskellige sten og perler for at bløde udtrykket op

Magic øreringe af Regitze Overgaard for Georg Jensen

Siden 1987 har den utroligt dygtigt smykkedesigner Regitze Overgaard været en del af Smykkehuset Georg Jensen og hun står bag en lang række af de moderne klassikere.

Magic er en af de mest elskede serier. Med sin meget organiske og elegante udformning, der tager udgangspunkt i naturens egne former har hun skabe en kollektion, der virkelig taler til den kræsne kender. Der er ikke overladt en eneste detalje til tilfældighederne og det ses tydeligt på den stærke og flot sammenhængende kollektion.

En kollektion, der trods stor variation i de forskellige kategorier stadig formår at skabe sammenhæng og genkendelighed fra en model til en anden

Sphere af Regitze Overgaard for Georg Jensen

Den sidste klassiker på listen er også den nyeste.

Ligesom Magic øreringene er Sphere også formgivet af Regitze Overgaard der med sphere øreringene har hentet sin inspiration fra det lidt overtroiske og valgt materialer med betydning. Shpere øreringene findes i to forskellige versioner med vedhæng i henholdsvis hvide perler og sort onyx.

Begge ædelsten er udvalgt på baggrund af deres smukke æstetiske udtryk men også for deres overtroiske betydning. Perlen er symbol på renhed, uskyld og ikke mindst integritet, mens den sorte onyx er symbol på ro, mod og lang levetid.

Denne serie er et perfekt eksempel på, hvordan der skal meget mere end man lige tror til, for at skabe en klassiker. Det er det fine samspil mellem form, materialer og udførelse, der skal gå op i en højere enhed for at udtrykket bliver lige som det skal


Se også: