kulturnet logo

Bedste WMF Minihakker: Se top 1 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde WMF minihakker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF minihakker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Kitchen Minis minihakker 0,4 liter

  • Dagens pris: 245,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 359.95, nu kun 245,-.
    Du sparer 114 kr. / 31 %
  • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
  • Mærke: WMF

Sidste produkt på vores liste er WMF Kitchen Minis minihakker 0,4 liter som vi har fundet til 245,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør madlavningen nemmere med denne minihakker.
Du kan nemt hakke urter, løg eller nødder med Minis minihakker fra WMF.
Hakkeren er udstyret med en beholder i BPA-fri tritan på 0,4 liter, og en effektiv to-bladet rustfri stålkniv med WMF perfect cut-tekno…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste WMF minihakker i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse WMF minihakker:

Dyreste WMF Minihakker på listen er WMF Kitchen Minis minihakker 0,4 liter fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 245.00. Billigste udvalgte Minihakker er WMF Kitchen Minis minihakker 0,4 liter som du kan købe for 245.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 WMF Minihakker vi har fundet koster i gennemsnit 245 kr.
Ovenstående WMF Minihakker data og priser er hentet fra 5 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, KitchenOne.dk, Proshop.dk, Coop.dk). Alle WMF Minihakker tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Minihakker guides:

Fandt du ikke det rigtige Minihakker blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Minihakker:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med WMF:

Er du vild med WMF, men Minihakker var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra WMF: