kulturnet logo

Bedste WMF Mælkeskummer: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde WMF mælkeskummer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF mælkeskummer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Lono Milk & Choc Mælkeskummer

  • Dagens pris: 799,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1599.00, nu kun 799,-.
    Du sparer 800 kr. / 50 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: WMF

Sidste produkt på vores liste er WMF Lono Milk & Choc Mælkeskummer som vi har fundet til 799,- hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav den lækreste varme kop chokolade, den dejligste cremede cappuccino med varm mælk eller mælkeskum fra denne Lono Milk & Choc mælkeskummer fra WMF.
Mælkeskummeren kan skumme alle typer mælk og har hele 4 indstillinger, der gør det muligt at vælge m…

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste WMF mælkeskummer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse WMF mælkeskummer:

Dyreste WMF Mælkeskummer på listen er WMF Lono Milk & Choc Mælkeskummer fra Coop.dk med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Mælkeskummer er WMF Lono Milk & Choc Mælkeskummer som du kan købe for 799.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 WMF Mælkeskummer vi har fundet koster i gennemsnit 799 kr.
Ovenstående WMF Mælkeskummer data og priser er hentet fra 4 butikker (Coop.dk, Proshop.dk, KitchenOne.dk, Elgiganten). Alle WMF Mælkeskummer tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mælkeskummer guides:

Fandt du ikke det rigtige Mælkeskummer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mælkeskummer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med WMF:

Er du vild med WMF, men Mælkeskummer var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra WMF: