kulturnet logo

Bedste Witt Sous Vide: Se top 5 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Witt sous vide. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Witt sous vide tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Witt Smart Sous Vide cooker 77280004

  • Dagens pris: 1199,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Witt

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Witt Smart Sous Vide cooker 77280004” fås til 1199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du kan lide møre bøffer, smagfulde grøntsager og nem madlavning, der smager så englene synger, så vil du elske sous vide.
Sous vide er fransk og betyder “under vakuum”, og det er en innovativ madlavningsmetode, hvor maden først vakuumpakkes og dernæs…

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Witt Sous Vide-sæt EasySousVide + EasyVacuum, hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Witt Sous Vide-sæt EasySousVide + EasyVacuum, hvid til kun 1449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sous vide er en moderne og innovativ metode inden for gastronomiens verdens, som sikrer fantastisk møre resultater hver gang.
Ordet er fransk og betyder “under vakuum”, og har man sagt sous vide, har man derfor også sagt vakuumpakker.
Derfor får du begge…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Witt Sous Vide-sæt SmartSousVide + SmartVacuum, hvid

Næste anbefaling er “Witt Sous Vide-sæt SmartSousVide + SmartVacuum, hvid”.

Dagens bedste tilbud på “Witt Sous Vide-sæt SmartSousVide + SmartVacuum, hvid” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 1990,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette sous vide-sæt fra Witt er som en gastronomisk tryllestav, der kan skabe magi i dit køkken.
Det lyder måske overdrevet, men der er en grund til, at sous vide er blevet sådan en populær madlavningsteknik både herhjemme og internationalt.
Sous vide er…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Witt Easy Sous Vide White Edition

  • Dagens pris: 935,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1099.00, nu kun 935,-.
    Du sparer 164 kr. / 14 %
  • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
  • Mærke: Witt

Produkt nummer 4 på vores “Witt sous vide-liste” er Witt Easy Sous Vide White Edition som du lige nu kan købe for 935,- hos HvidevareShoppen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Smart Sous Vide stav, der ikke fylder mere end, at den kan opbevares i en køkkenskuffe.Kan monteres på alle slags gryderTemperaturpræcision på +/- 0,1°C.
ved 60 graderSilikonebelægning minimerer risikoen for fejl, da kalk har sværere ved at sætte sig på…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

5: Witt Sous Vide-sæt SmartSousVide + Smartvacuum, sort

Sidste produkt på vores liste er Witt Sous Vide-sæt SmartSousVide + Smartvacuum, sort som vi har fundet til 1999,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sous-vide er fransk og betyder “under vakuum”, og dét er essensen af den nye populære gren inden for gastronomiens verden.
Først vakuumpakkes maden med den praktiske vakuumpakker, og dernæst tilberedes den i en gryde med vand, som holdes på en konstant te…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Witt sous vide i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Witt sous vide:

Dyreste Witt Sous Vide på listen er Witt Sous Vide-sæt SmartSousVide + Smartvacuum, sort fra KitchenOne.dk med en pris på 1999.00. Billigste udvalgte Sous Vide er Witt Easy Sous Vide White Edition som du kan købe for 935.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 1064 kr. – de 5 Witt Sous Vide vi har fundet koster i gennemsnit 1514.4 kr.
Ovenstående Witt Sous Vide data og priser er hentet fra 4 butikker (Elgiganten, KitchenOne.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS). Alle Witt Sous Vide tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sous Vide guides:

Fandt du ikke det rigtige Sous Vide blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sous Vide:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Witt:

Er du vild med Witt, men Sous Vide var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Witt: