kulturnet logo

Bedste Wilfa Vakuumpakker: Se top 2 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa vakuumpakker. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa vakuumpakker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa Herring vakuumpakker

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Wilfa Herring vakuumpakker” fås til 764,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør dig selv og pladsen i dit køleskab og din fryser en tjeneste ved at forsyne dit køkken med vakuumpakker.
En kompakt vakuumpakker som denne fra Wilfa kan hurtigt blive din nye bedste ven, når det handler om at mindske både madspild og pladsmangel. Vaku…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Wilfa VS-0812B Trout Vakuumpakker

Sidste produkt på vores liste er Wilfa VS-0812B Trout Vakuumpakker som vi har fundet til 550,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med en vakuumpakker i køkkenet, er det slut med madspild.
Når fødevarer vakuumeres, forlænges deres holdbarhed nemlig op til fem gange, og med denne vakuumpakker med seal-funktion fra Wilfa kan du holde alt fra udskåren frugt til åbnede chipsposer friske…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa vakuumpakker i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa vakuumpakker:

Dyreste Wilfa Vakuumpakker på listen er Wilfa Herring vakuumpakker fra KitchenOne.dk med en pris på 764.00. Billigste udvalgte Vakuumpakker er Wilfa VS-0812B Trout Vakuumpakker som du kan købe for 550.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 214 kr. – de 2 Wilfa Vakuumpakker vi har fundet koster i gennemsnit 657 kr.
Ovenstående Wilfa Vakuumpakker data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Elgiganten). Alle Wilfa Vakuumpakker tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vakuumpakker guides:

Fandt du ikke det rigtige Vakuumpakker blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vakuumpakker:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wilfa:

Er du vild med Wilfa, men Vakuumpakker var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilfa: