kulturnet logo

Bedste Wilfa Stavblender: Se top 1 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa stavblender. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa stavblender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa Essential stavblender SM1000FP

  • Dagens pris: 444,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 899.00, nu kun 444,-.
    Du sparer 455 kr. / 50 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa Essential stavblender SM1000FP som vi har fundet til 444,- hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
SM-1000FP-stavblendersættet fra Wilfa er et alt-i-én-produkt.
Du får nemlig hele tre køkkenmaskiner i én, fordi stavblenderen leveres med minihakker og piskeris, og derudover også en målekande med låg.
Den traditionelle stavblender har en kraftig motor er…

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa stavblender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa stavblender:

Dyreste Wilfa Stavblender på listen er Wilfa Essential stavblender SM1000FP fra Coop.dk med en pris på 444.00. Billigste udvalgte Stavblender er Wilfa Essential stavblender SM1000FP som du kan købe for 444.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Wilfa Stavblender vi har fundet koster i gennemsnit 444 kr.
Ovenstående Wilfa Stavblender data og priser er hentet fra 5 butikker (Coop.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Elgiganten, KitchenOne.dk). Alle Wilfa Stavblender tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stavblender guides:

Fandt du ikke det rigtige Stavblender blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stavblender:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wilfa:

Er du vild med Wilfa, men Stavblender var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilfa: