kulturnet logo

Bedste Wilfa Sous Vide: Se top 1 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa sous vide. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa sous vide tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa – Creek – Sous Vide Stick – SVS-1200S

  • Dagens pris: 787,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1149.00, nu kun 787,-.
    Du sparer 362 kr. / 31 %
  • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa – Creek – Sous Vide Stick – SVS-1200S som vi har fundet til 787,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med en sous vide-stav som denne fra Wilfa er det nemt at lave gourmetmad hjemme i køkkenet.
Sous vide kommer af fransk og betyder “under vakuum”, da maden netop tilberedes i vakuumpakkede poser.
Posen nedsænkes i vand, som holdes ved en konstant temperatu…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa sous vide i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa sous vide:

Dyreste Wilfa Sous Vide på listen er Wilfa – Creek – Sous Vide Stick – SVS-1200S fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 787.00. Billigste udvalgte Sous Vide er Wilfa – Creek – Sous Vide Stick – SVS-1200S som du kan købe for 787.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Wilfa Sous Vide vi har fundet koster i gennemsnit 787 kr.
Ovenstående Wilfa Sous Vide data og priser er hentet fra 3 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, KitchenOne.dk). Alle Wilfa Sous Vide tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sous Vide guides:

Fandt du ikke det rigtige Sous Vide blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sous Vide:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wilfa:

Er du vild med Wilfa, men Sous Vide var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilfa: