kulturnet logo

Bedste Wilfa Pålægsmaskine: Se top 1 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa pålægsmaskine. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa pålægsmaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa FS-200W Pålægsmaskine

  • Dagens pris: 749,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1199.00, nu kun 749,-.
    Du sparer 450 kr. / 37 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa FS-200W Pålægsmaskine som vi har fundet til 749,- hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pålægsmaskine fra Wilfa er en kraftig maskine som nemt skærer kød, ost og brød.
Der medfølger et solidt multi-knivblad i rustfrit stål. Du kan selv justere tykkelse mellem 1-15 mm. Maskinen kan nemt skilles ad for at gøre rengøringen nemmere….

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa pålægsmaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa pålægsmaskine:

Dyreste Wilfa Pålægsmaskine på listen er Wilfa FS-200W Pålægsmaskine fra Coop.dk med en pris på 749.00. Billigste udvalgte Pålægsmaskine er Wilfa FS-200W Pålægsmaskine som du kan købe for 749.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Wilfa Pålægsmaskine vi har fundet koster i gennemsnit 749 kr.
Ovenstående Wilfa Pålægsmaskine data og priser er hentet fra 3 butikker (Coop.dk, KitchenOne.dk, Elgiganten). Alle Wilfa Pålægsmaskine tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pålægsmaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Pålægsmaskine blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pålægsmaskine:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wilfa:

Er du vild med Wilfa, men Pålægsmaskine var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilfa: