kulturnet logo

Bedste Wilfa Køkkenvægt: Se top 1 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa køkkenvægt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa køkkenvægt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa KW-4 Køkkenvægt

  • Dagens pris: 195,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399.95, nu kun 195,-.
    Du sparer 204 kr. / 51 %
  • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa KW-4 Køkkenvægt som vi har fundet til 195,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Køkkenvægt i rustfrit stål fra Wilfa, der kan give dig præcis vejning i både g og oz.
Den kan veje op til 5 kg (1 grams intervaller), og der er også mulighed for at måle vandmængder. Det store LCD display gør den utrolig nem at aflæse uanset hvilken vægt…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa køkkenvægt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa køkkenvægt:

Dyreste Wilfa Køkkenvægt på listen er Wilfa KW-4 Køkkenvægt fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 195.00. Billigste udvalgte Køkkenvægt er Wilfa KW-4 Køkkenvægt som du kan købe for 195.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Wilfa Køkkenvægt vi har fundet koster i gennemsnit 195 kr.
Ovenstående Wilfa Køkkenvægt data og priser er hentet fra 3 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, KitchenOne.dk). Alle Wilfa Køkkenvægt tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenvægt guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenvægt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenvægt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wilfa:

Er du vild med Wilfa, men Køkkenvægt var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilfa: