kulturnet logo

Bedste Wilfa Køkkenmaskine: Se top 2 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa køkkenmaskine. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa køkkenmaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa Probaker køkkenmaskine KM1GY70 (grå)

  • Dagens pris: 6499,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Wilfa

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Wilfa Probaker køkkenmaskine KM1GY70 (grå)” fås til 6499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Slip kreativiteten løs i køkkenet med denne Wilfa Probaker køkkenmaskine KM1GY70, som har en 700 watt motor, en 7 l skål og et system, hvor både skål og krog roterer på samme tid, hvilket giver den mest optimale æltning….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Wilfa Probaker køkkenmaskine KMB70 (sort)

  • Dagens pris: 5499,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa Probaker køkkenmaskine KMB70 (sort) som vi har fundet til 5499,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Slip kreativiteten løs i køkkenet med denne Wilfa Probaker køkkenmaskine KMB70, som har en 700 watt motor, en 7 l skål og et system, hvor både skål og krog roterer på samme tid, hvilket giver den mest optimale æltning….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa køkkenmaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa køkkenmaskine:

Dyreste Wilfa Køkkenmaskine på listen er Wilfa Probaker køkkenmaskine KM1GY70 (grå) fra Elgiganten med en pris på 6499.00. Billigste udvalgte Køkkenmaskine er Wilfa Probaker køkkenmaskine KMB70 (sort) som du kan købe for 5499.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 1000 kr. – de 2 Wilfa Køkkenmaskine vi har fundet koster i gennemsnit 5999 kr.
Ovenstående Wilfa Køkkenmaskine data og priser er hentet fra 1 butikker (Elgiganten). Alle Wilfa Køkkenmaskine tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenmaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenmaskine blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenmaskine:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wilfa:

Er du vild med Wilfa, men Køkkenmaskine var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilfa: