kulturnet logo

Bedste Wilfa Isterningemaskine: Se top 1 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa isterningemaskine. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa isterningemaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa ICE-12S isterningemaskine

Sidste produkt på vores liste er Wilfa ICE-12S isterningemaskine som vi har fundet til 1150,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav isterninger hurtigt og ubesværet med en Wilfa isterningemaskine.
Isterningemaskinen gør det muligt at lave op til 70 isterninger i timen (mulighed for to forskellige størrelser).
Kan klare op til 12 kilo is på 24 timer….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa isterningemaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa isterningemaskine:

Dyreste Wilfa Isterningemaskine på listen er Wilfa ICE-12S isterningemaskine fra KitchenOne.dk med en pris på 1150.00. Billigste udvalgte Isterningemaskine er Wilfa ICE-12S isterningemaskine som du kan købe for 1150.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Wilfa Isterningemaskine vi har fundet koster i gennemsnit 1150 kr.
Ovenstående Wilfa Isterningemaskine data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk). Alle Wilfa Isterningemaskine tilbud er opdateret i dag 07-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Isterningemaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Isterningemaskine blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Isterningemaskine:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wilfa:

Er du vild med Wilfa, men Isterningemaskine var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilfa: