kulturnet logo

Bedste Wilfa Induktionskogeplade: Se top 1 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa induktionskogeplade. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa induktionskogeplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa ICP-1800B Induktionskogeplade

  • Dagens pris: 449,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699.95, nu kun 449,-.
    Du sparer 250 kr. / 35 %
  • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa ICP-1800B Induktionskogeplade som vi har fundet til 449,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Induktionskogeplade Hurtig varm – hurtig kold: Med induktionspladen koger den hurtig op og bliver lige så hurtig kold igen.
Timer: Pladen skrues automatisk ned efter den indstillede kogetid.
Hold varm: Indstil kogepladen på den temperatur, du ønsker, og…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Wilfa induktionskogeplade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Wilfa induktionskogeplade:

Dyreste Wilfa Induktionskogeplade på listen er Wilfa ICP-1800B Induktionskogeplade fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Induktionskogeplade er Wilfa ICP-1800B Induktionskogeplade som du kan købe for 449.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Wilfa Induktionskogeplade vi har fundet koster i gennemsnit 449 kr.
Ovenstående Wilfa Induktionskogeplade data og priser er hentet fra 3 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Coop.dk). Alle Wilfa Induktionskogeplade tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Induktionskogeplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Induktionskogeplade blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Induktionskogeplade:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Wilfa:

Er du vild med Wilfa, men Induktionskogeplade var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilfa: