kulturnet logo

Bedste Umage Spisebordsstol: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Umage spisebordsstol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Umage spisebordsstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Umage Time Flies spisebordsstol – Teddy brown – Sorte ben

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Erling Christensen Møbler.

Her kan “Umage Time Flies spisebordsstol – Teddy brown – Sorte ben” fås til 2599,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage Time Flies spisebordsstol i Teddy brown Smukke spisebordsstole i en kunstnerisk silhuet – virkelig et smukt blikfang i spisestuen.
Spisebordsstolen har en rigtig god komfort, der gør at du kan sidde hele aftenen med familie og venner omkring spisebo…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

2: Umage Time Flies spisebordsstol – Sterling – Chrome ben

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Umage Time Flies spisebordsstol – Sterling – Chrome ben til kun 2449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage Time Flies spisebordsstol – Sterling Smukke spisebordsstole i en kunstnerisk silhuet – virkelig et smukt blikfang i spisestuen.
Spisebordsstolen har en rigtig god komfort, der gør at du kan sidde hele aftenen med familie og venner omkring spiseborde…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Umage Time Flies spisebordsstol – Shadow – Chrome ben

Næste anbefaling er “Umage Time Flies spisebordsstol – Shadow – Chrome ben”.

Dagens bedste tilbud på “Umage Time Flies spisebordsstol – Shadow – Chrome ben” har vi fundet hos Erling Christensen Møbler hvor prisen lige nu er 2449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage Time Flies spisebordsstol – Shadow Smukke spisebordsstole i en kunstnerisk silhuet – virkelig et smukt blikfang i spisestuen.
Spisebordsstolen har en rigtig god komfort, der gør at du kan sidde hele aftenen med familie og venner omkring spisebordet,…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

4: Umage Time Flies spisebordsstol – Sugar brown – Flere varianter

Sidste produkt på vores liste er Umage Time Flies spisebordsstol – Sugar brown – Flere varianter som vi har fundet til 2249,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Umage Time Flies spisebordsstol – Sugar brown Smukke spisebordsstole i en kunstnerisk silhuet – virkelig et smukt blikfang i spisestuen.
Spisebordsstolen har en rigtig god komfort, der gør at du kan sidde hele aftenen med familie og venner omkring spisebo…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Umage spisebordsstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Umage spisebordsstol:

Dyreste Umage Spisebordsstol på listen er Umage Time Flies spisebordsstol – Teddy white – Messing ben fra Erling Christensen Møbler med en pris på 2999.00. Billigste udvalgte Spisebordsstol er Umage Time Flies spisebordsstol – Sugar brown – Flere varianter som du kan købe for 2249.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 750 kr. – de 4 Umage Spisebordsstol vi har fundet koster i gennemsnit 15044 kr.
Ovenstående Umage Spisebordsstol data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Umage Spisebordsstol tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spisebordsstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Spisebordsstol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spisebordsstol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Umage:

Er du vild med Umage, men Spisebordsstol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Umage: