kulturnet logo

Bedste Swarovski Ørering: Se top 8 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Swarovski Ørering. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Swarovski Ørering tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Arctic øreringe med aquamarine Swarovski krystaller

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LforLiving.dk.

Her kan “Arctic øreringe med aquamarine Swarovski krystaller” fås til 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse skønne og enkle Swarovski krystaller er meget stilrene og nordiske – så nordiske, at de kaldes arctic.Men forbind dem ikke med kulde, for de har skønne varme farver, der glimter om kap med lyset.Farven er “Aquamarine” – men den farve er meget s…

Se hos LforLiving.dk ❯❯

2: Øreringe med 18 karat guldbelægning og Arctic Swarovski krystal i guldnuance

Anden anbefaling har vi fundet hos LforLiving.dk, hvor du kan købe Øreringe med 18 karat guldbelægning og Arctic Swarovski krystal i guldnuance til kun 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fantastisk flotte øreringe med enkle og stilfulde Swarovski krystaller, der er 2 cm i højden og 1,6 cm i bredden, så det er store krystaller, der skinner helt utroligt.Disse smukke krystaller er på 18 karat guldbelagte ørekroge….

Se hos LforLiving.dk ❯❯

3: GiGi – øreringe med Swarovski krystaller

Næste anbefaling er “GiGi – øreringe med Swarovski krystaller”.

Dagens bedste tilbud på “GiGi – øreringe med Swarovski krystaller” har vi fundet hos LforLiving.dk hvor prisen lige nu er 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
GiGi – er et par fantastisk søde, skinnende øreringe med én stor og 24 mindre Swarovski krystaller på hver ørering.Den store krystal er 6,14 mm.De 24 små Swarovski krystaller er 0,9 mm pr.
stk.Der findes matchende halskæde.Leveres i flot gaveæske.Gratis f…

Se hos LforLiving.dk ❯❯

4: BeHold øreringe med roseguld Swarovski krystalperler

Produkt nummer 4 på vores “Swarovski Ørering-liste” er BeHold øreringe med roseguld Swarovski krystalperler som du lige nu kan købe for 349,- hos LforLiving.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Søde øreringe, hvor Swarovskiperlerne synes at “blive holdt” af sølvdelen i en hul skål.Perlerne her er helt unikke i en super flot roseguld farve, der kaldes “Crystal Rosegold”.De har et fantastisk skin og er perler som kun Swarovski kan laveLængden e…

Se hos LforLiving.dk ❯❯

6: Lace øreringe i sølv med Swarovski krystal

Forhandlerens beskrivelse:
Skønne, lette & enkle øreringe med smuk Swarovski krystal….

Se hos LforLiving.dk ❯❯

8: Romantic øreringe med Swarovski perler i Crystal Rose Gold

Sidste produkt på vores liste er Romantic øreringe med Swarovski perler i Crystal Rose Gold som vi har fundet til 349,- hos LforLiving.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
 …

Se hos LforLiving.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Swarovski Ørering i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Swarovski Ørering:

Dyreste Swarovski Ørering på listen er Øreringe med 18 karat guldbelægning og Arctic Swarovski krystal i guldnuance fra LforLiving.dk med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Ørering er Øreringe med Swarovski krystaller – 22mm – pr par som du kan købe for 99.00 hos Smykker online.dk. Forskellen på de to priser er 600 kr. – de 8 Swarovski Ørering vi har fundet koster i gennemsnit 1266.25 kr.
Ovenstående Swarovski Ørering data og priser er hentet fra 2 butikker (LforLiving.dk, Smykker online.dk). Alle Swarovski Ørering tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ørering guides:

Fandt du ikke det rigtige Ørering blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ørering:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Swarovski:

Er du vild med Swarovski, men Ørering var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Swarovski: