kulturnet logo

Bedste Skrivebord: Se top 4 (opdateret juni 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde skrivebord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skrivebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westerleigh Skrivebord, Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos HomeTomato.

Her kan “Westerleigh Skrivebord, Hvid” fås til 3999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilføj et trendy arbejdsområde til din stue eller hjemmekontor med Westerleigh skrivebord, hvor toppladen kan løftes, så du kan arbejde fra siddende eller stående stilling.
Inkluderer to rummelige skuffer til at opbevare dine, med guldhåndtag & malede fø…

Se hos HomeTomato ❯❯

2: Brittany Skrivebord, Valnød

Anden anbefaling har vi fundet hos HomeTomato, hvor du kan købe Brittany Skrivebord, Valnød til kun 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fuldend dit hjemmekontor med Brittany skrivebordet.
Giv dit hjemmekontor et lækkert skrivebord.
Brittany-skrivebordet er fremstillet af træfiner med ben af €‹€‹ægte træ, den smukke valnøddefinish passer sammen med de vinklede ben og giver ettrendy look…

Se hos HomeTomato ❯❯

3: Westerleigh Skrivebord, Sort

Næste anbefaling er “Westerleigh Skrivebord, Sort”.

Dagens bedste tilbud på “Westerleigh Skrivebord, Sort” har vi fundet hos HomeTomato hvor prisen lige nu er 3999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilføj et trendy arbejdsområde til din stue eller hjemmekontor med Westerleigh skrivebord, hvor toppladen kan løftes, så du kan arbejde fra siddende eller stående stilling.
Inkluderer to rummelige skuffer til at opbevare dine, med guldhåndtag & malede fø…

Se hos HomeTomato ❯❯

4: Camila Skrivebord, Pink

Sidste produkt på vores liste er Camila Skrivebord, Pink som vi har fundet til 2499,- hos HomeTomato.

Forhandlerens beskrivelse:
Camila Skrivebord er en sofistikeret tilføjelse til dit arbejdsområde.
Trådløs opladningsplads på skrivebordet giver dig mulighed for at genoplade din smartphone uden besværet med ledninger.
De 2 skuffer, med guldring skuffetræk, er perfekte til ekstra ko…

Se hos HomeTomato ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skrivebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skrivebord:

Dyreste Skrivebord på listen er Wood Skrivebord Højde 72,6 Cm Og Armstol Fra Oliver Furniture fra Stokværk med en pris på 7589.00. Billigste udvalgte Skrivebord er vidaXL skrivebord 90 x 40 x 72 cm spånplade sonoma-eg som du kan købe for 392.40 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 7196.6 kr. – de 4 Skrivebord vi har fundet koster i gennemsnit 97492.08 kr.
Ovenstående Skrivebord data og priser er hentet fra 21 butikker (HomeTomato, Babyshower, Erling Christensen Møbler, Unishop.nu, MyHomeMøbler.dk, Boboonline.dk, Likehome.dk, Lammeuld.dk, Packhouse.dk, ModernRoom.dk, ModernHouse.dk, Bolig Haven, byhornsleth.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture, Loukrudt, Mammashop.dk, Babysam.dk, Coop.dk, Stokværk, Hjemmets). Alle Skrivebord tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skrivebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Skrivebord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skrivebord:

Er det ofte nødvendigt for dig at bruge tid derhjemme på arbejde eller skole? Så bør du helt klart overveje at investere i et skrivebord. Med et sådant bord i hjemmet er du fri for at skulle flytte din computer og papirer frem og tilbage fra og til spisebordet, når der skal serveres mad.

Før du vælger et arbejdsbord, er der dog nogle forskellige ting, du bør tage stilling til.

For det er vigtigt, at et skrivebord skaber en god arbejdsplads for dig, hvor du kan holde ud at sidde i længere tid ad gangen. Herunder giver vi dig derfor nogle gode råd og guidelines, når du skal vælge det helt rigtige bord

Hvor højt skal et skrivebord være?

Noget af det første, du skal forholde dig til, når du skal købe et skrivebord, er højden.

Hvor højt skal skrivebordet egentligt være for at skabe den ideelle arbejdsposition? Den rette højde kan have afgørende betydning for, at du kan holde ud at sidde ved bordet i længere tid ad gangen, uden at få ondt i nakke, skulder og ryg.

Derfor bør du som hovedregel gå efter, at din underarm skal kunne ligge på bordpladen, når du sidder med fødderne i gulvet og har en rank ryg, mens din arm er bøjet i en ret vinkel

Hvorfor kan det være en fordel af vælge et hæve-/ sænkeskrivebord?

En fordel for dig, der bruger arbejdsbordet meget, er at vælge et skrivebord med en hæve-/sænkefunktion. Dette giver dig nemlig mulighed for hele tiden at regulere din arbejdsstilling. Har du eksempelvis et hjemmekontor, der tvinger dig til at sidde mange timer dagligt ved arbejdsbordet, så er denne type bord ideel for dig.

Ved at hæve bordet har du mulighed for at arbejde stående i en periode. På den måde befries både ryg og bagdel fra at sidde en hel dag i kontorstolen. Et hæve-/sænkebord sætter dermed komfort i højsædet og søger mod at skabe de allerbedste vilkår for dig og din arbejdsstilling

Hvornår er det en fordel af vælge et skrivebord med opbevaring?

Der findes et bredt udvalg af skriveborde, hvor der eksempelvis er et skuffeparti under bordpladen. Der kan også være indrettet opbevaringsplads ovenpå bordpladen, mens der også er eksempler på, at opbevaring består af en lille reol under bordets overflade.

Opbevaringspladsen giver dig mulighed for hurtigt og let at pakke diverse papirer og skriveredskaber væk. Og det er da også et faktum, at et skrivebord ofte kan komme til at se lidt rodet ud. Med plads til opbevaring elimineres det rodede udtryk, idet de forskellige ting kan gemmes væk i skuffer eller på reoler.

Desuden er et skrivebord med opbevaring en pladsbesparende løsning. I dag er multifunktionelle møbelkonstruktioner i høj kurs. For hvorfor ikke udnytte al den plads, man kan, til et praktisk formål? Opbevaring i selve bordet fjerner behovet for et opbevaringsmøbel ved siden af, hvilket giver dig plads til noget andet og mere spændende

En anden løsning kan være at vælge et hjørneskrivebord som passer ind i rummets hjørne og på den måde udnytter pladsen optimalt.

Hvilke materialer kan jeg finde skriveborde i?

Der findes et væld af skriveborde. Det klassiske bord er ofte udformet i et træmateriale.

I dag findes også rigtig mange af denne type borde i netop træ. Er du til det lyse, kan du let finde et bord i lyst eg eller bøg. Det kan også være, at du er mere til et retrolook.

Hvis det er tilfældet, så kan du med fordel gå på jagt efter et bord i teaktræ. Den gamle, mørke træsort, har i denne tid sin renæssance og har nærmest indtaget den moderne boligindretning. Hvis du dog er mere til det mere stilrene, så findes der også et bredt udvalg af modeller i hvid eller sort. Du finder dem oftest i sort- eller hvidlakeret træ.

Så hvad enten du er til det mørke eller det lyse, så findes der altså det helt rigtige skrivebord til dig

VIDEOER: Hjælp & Vejledning til Skriveborde

BEKANT Skrivebord – Ergonomisk Arbejdsplads

Gør Dit Skrivebord Til Det Vigtigste Område I Hjemmet

Moderne Træ Skrivebord

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk