kulturnet logo

Bedste Severin Mælkeskummer: Se top 3 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Severin mælkeskummer. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Severin mælkeskummer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Severin Mælkeskummer 200 ml.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Severin Mælkeskummer 200 ml.” fås til 429,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte mælkeskummer fra Severin kan skumme op til 100 ml. mælk, og du vælger selv, om den skal være varm eller kold.
Det er også muligt at lune mælken uden at skumme den, og ved denne funktion rummer mælkeskummeren hele 200 ml. Mælkeskummeren i rust…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Severin Spuma mælkeskummer 500 ml.

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Severin Spuma mælkeskummer 500 ml. til kun 900,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd en cremet kop cappuccino eller café latte med blød mælkeskum med hjælp fra Severings Spuma-mælkeskummer på 500 ml. Mælkeskummeren varmer og skummer mælken på kort tid ved hjælp af induktion, og beholderkanden af rustfrit stål kan tages ud efterfølgend…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Severin Spuma Plus mælkeskummer, 700 ml.

Sidste produkt på vores liste er Severin Spuma Plus mælkeskummer, 700 ml. som vi har fundet til 1036,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Severins patenterede Spuma Plus-mælkeskummer kan klare nærmest alt mellem himmel og jord.
Den kan naturligvis lave både varm og kold cremet mælkeskum af 120-350ml mælk og den kan varme op til 700ml mælk.
Derudover har den en åbning i låget, så du kan tils…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Severin mælkeskummer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Severin mælkeskummer:

Dyreste Severin Mælkeskummer på listen er Severin Spuma Plus mælkeskummer, 700 ml. fra KitchenOne.dk med en pris på 1036.00. Billigste udvalgte Mælkeskummer er Severin Mælkeskummer 200 ml. som du kan købe for 429.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 607 kr. – de 3 Severin Mælkeskummer vi har fundet koster i gennemsnit 788.33 kr.
Ovenstående Severin Mælkeskummer data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Severin Mælkeskummer tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mælkeskummer guides:

Fandt du ikke det rigtige Mælkeskummer blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mælkeskummer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Severin:

Er du vild med Severin, men Mælkeskummer var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Severin: