kulturnet logo

Bedste Severin Bordgrill: Se top 3 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Severin bordgrill. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Severin bordgrill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Severin 2392 Bordgrill

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Severin 2392 Bordgrill” fås til 671,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan du grille året rundt – indenfor, såvel som udenfor.
Dette er muligt med bordgrillen i rustfrit stål fra Severin, som både kan grille kød, grøntsager, panini eller hvad end du lyster.  Grillen har aftagelige teflon-behandlede plader og måler 27×24…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Severin 2397 Bordgrill

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Severin 2397 Bordgrill til kun 824,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilfuldt designet elektrisk bordgrill med XXL overflade fra Severin.
Grillen er oplagt til når man har gæster og gerne vil gøre lidt ekstra ud af at være samlet om maden. Den elektriske grill er med aftagelig ledning, samt variabel termostat til inds…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Severin 2389 Bordgrill

Sidste produkt på vores liste er Severin 2389 Bordgrill som vi har fundet til 704,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan du grille året rundt – indenfor, såvel som udenfor.
Dette er muligt med bordgrillen fra Severin, som både kan grille kød, grøntsager og hvad end du lyster.  Grillen har aftagelige plader med non-stick belægning og måler 33×24 cm. Derudover har gr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Severin bordgrill i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Severin bordgrill:

Dyreste Severin Bordgrill på listen er Severin 2397 Bordgrill fra KitchenOne.dk med en pris på 824.00. Billigste udvalgte Bordgrill er Severin 2392 Bordgrill som du kan købe for 671.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 153 kr. – de 3 Severin Bordgrill vi har fundet koster i gennemsnit 733 kr.
Ovenstående Severin Bordgrill data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Severin Bordgrill tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bordgrill guides:

Fandt du ikke det rigtige Bordgrill blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bordgrill:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Severin:

Er du vild med Severin, men Bordgrill var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Severin: