kulturnet logo

Bedste Philips Minihakker: Se top 1 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Philips minihakker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips minihakker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips – Minihakker/ Chopper

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 399.00, nu kun 199,-.
    Du sparer 200 kr. / 50 %
  • Fundet hos Coop.dk
  • Mærke: Philips

Sidste produkt på vores liste er Philips – Minihakker/ Chopper som vi har fundet til 199,- hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Minihakkeren fra Philips er kåret som "bedst i test" hos Tænk i August 2015.
Den sparer dig tid i køkkenet og kan hakke stort set alt du ønsker – grøntsager, urter, nødder osv.
på få sekunder.Minihakkeren er udstyret med en kraftfuld 450 W motor…

Se hos Coop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Philips minihakker i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Philips minihakker:

Dyreste Philips Minihakker på listen er Philips – Minihakker/ Chopper fra Coop.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Minihakker er Philips – Minihakker/ Chopper som du kan købe for 199.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Philips Minihakker vi har fundet koster i gennemsnit 199 kr.
Ovenstående Philips Minihakker data og priser er hentet fra 4 butikker (Coop.dk, Emmalys, Proshop.dk, Quickparts.dk). Alle Philips Minihakker tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Minihakker guides:

Fandt du ikke det rigtige Minihakker blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Minihakker:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Philips:

Er du vild med Philips, men Minihakker var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Philips: