kulturnet logo

Bedste Philips Elkedel: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Philips elkedel. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips elkedel tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips – Elkedel 1,7 liter

  • Dagens pris: 248,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Philips

Sidste produkt på vores liste er Philips – Elkedel 1,7 liter som vi har fundet til 248,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Elkedel fra Philips i børstet stål.Kapacitet 1,7 liter.Micro- mesh filter der fanger små kalkpartikler.Indikator lys for når elkogeren er tændt.Auto slukLedningsopbevaring i fodModel nr.
HD9350/90…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Philips elkedel i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Philips elkedel:

Dyreste Philips Elkedel på listen er Philips – Elkedel 1,7 liter fra Proshop.dk med en pris på 248.00. Billigste udvalgte Elkedel er Philips – Elkedel 1,7 liter som du kan købe for 248.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Philips Elkedel vi har fundet koster i gennemsnit 248 kr.
Ovenstående Philips Elkedel data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Emmalys). Alle Philips Elkedel tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Elkedel guides:

Fandt du ikke det rigtige Elkedel blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Elkedel:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Philips:

Er du vild med Philips, men Elkedel var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Philips: