Kulturnet.dk » Alle guides » Øvrige proukter på Kulturnet.dk » Percussion

Bedste Percussion: Se top 10

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde percussion. Vi har udvalgt de 10 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 10 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på percussion | ✅ Percussion-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 percussion

Her kan du se de 3 bedste percussion ud af de 10 percussion vi har på vores liste her på Kulturnet.dk
De 3 percussion er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på percussion | ✅ Percussion-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Drum Limousine Africa Percussion pakke

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos DanGuitar.dk.

Her kan “Drum Limousine Africa Percussion pakke” fås til 360,90 kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

2: Drum Limousine Africa Percussion pakke, Stor

Anden anbefaling har vi fundet hos DanGuitar.dk, hvor du kan købe Drum Limousine Africa Percussion pakke, Stor til kun 777,60 kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

3: Nord Drum 3P percussion synthesizer

Næste anbefaling er “Nord Drum 3P percussion synthesizer”.

Dagens bedste tilbud på “Nord Drum 3P percussion synthesizer” har vi fundet hos DanGuitar.dk hvor prisen lige nu er 5399,- kr.

Se hos DanGuitar.dk ❯❯

4: Percussion børne fleece med vildsvinemotiv-10 år

 • Dagens pris: 179,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 299,-, nu kun 179,-.
  Du sparer 120 kr. / 40 %
 • Fundet hos Iversen-Import.dk

Produkt nummer 4 på vores “percussion-liste” er Percussion børne fleece med vildsvinemotiv-10 år som du lige nu kan købe for 179,- hos Iversen-Import.dk

Se hos Iversen-Import.dk ❯❯

10: Percussion Jagtbukser Til Børn -8 år

Sidste produkt på vores liste er Percussion Jagtbukser Til Børn -8 år som vi har fundet til 349,- hos Iversen-Import.dk.

Se hos Iversen-Import.dk ❯❯

76 yderligere percussion

De 10 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste percussion i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de percussion vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 76 percussion:

Percussion fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 10 bedste percussion på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige percussion til dine behov:

Købsguide til percussion

Dette instrument består af forskellige slagtøj og spiller en central rolle i musik ved at understøtte og supplere rytmerne. Når du skal købe dette slagtøj, skal du på udkig efter sæt eller enkeltdele, da percussion består af flere instrumenter (herunder bongo- eller congastrommer som de primære samt en række øvrige instrumenter). Slagtøjet kan bestå af mere end 20 forskellige dele, og det vil være forskelligt fra musiker til musiker og fra musik til musik, hvad der anvendes

Populære percussions

Hvilken typer af percussions kan jeg købe?

Du finder mange forskellige instrumenter, som kan være en del af percussions.

De har forskellige musikalske effekter, hvor nogle rasler, mens andre ringer, og nogle tredje trommer. Herunder får du et overblik over de mest anvendte instrumenter, der er en del af et percussioninstrument:

 • Claves
 • Tamburin
 • Bongotrommer
 • Bækkener
 • Klokker
 • Triangel
 • Xylofon
Det vil primært være instrumenter, som anvendes til latinamerikansk musik

Hvad er de typiske materialer på slagtøjet?

På grund af de mange forskellige typer slagtøj, vil der også materialemæssigt være forskel på de mange dele.

Trommer og claves vil være af træ, mens triangel og klokker vil være af metal.

Xylofonen kombinerer begge typer af materialer. Der findes mange udgaver af hver enkelt delinstrument. Derved har du mulighed for at finde en særlig eksklusiv udgave af instrumentet, hvis du er en professionel percussionist. Har du derimod brug for billigere udgaver, kan du også finde de mere budgetvenlige modeller af hvert delinstrument

Bør jeg købe percussion dele eller sæt?

Du har 2 købsmuligheder med dette slagtøjsinstrument:

 • Købes som slagtøjs sæt
 • Køb af separate dele
Du kan enten købe de enkelte dele til dit slagtøjsinstrument separat.

Det vil sige, at du selv skal sammensætte instrumentet. Derved kan du skabe et unikt og personligt instrument, som kan sammensættes i forhold til den musikgenre, du spiller med band.

Du kan altid supplere dit sæt med nye instrumenter og derved udbygge dit repertoire for rytmemuligheder.

Når du køber instrumentet som sæt, vil det ofte henvende sig til børn. Sættet fungerer her som en startudgave med de mest brugte instrumenter. Sættet fås med cirka 7 dele.

Dette produkt henvender sig til børn fra 3 år og opefter

Hvad koster percussioninstrumenter?

Prisen afhænger af, om du køber dit slagtøj som sæt, eller om du vælger selv at sammensætte det af separate instrumenter. Når du køber instrumentet som sæt, vil prisen afhænge af, hvilken udgave du vælger med hensyn til antal dele. De billigste udgaver indeholder 3 dele, og hvor delene typisk vil være lavet af plastik.

Dog kan du finde mere eksklusive udgaver af percussion sæt til børn, som er lavet af træ. Dette vil have en dyrere pris, men samtidig vil det også have en længere holdbarhed. Det vil være de ambitiøse, ældre og øvede musikere, som vælger at sammensætte deres eget slagtøj.

Her afhænger prisen af antal dele, der ønskes