kulturnet logo

Bedste OBH Riskoger: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde OBH riskoger. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH riskoger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH 6322 Inox Riskoger

Sidste produkt på vores liste er OBH 6322 Inox Riskoger som vi har fundet til 245,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Riskoger, 400 watt, 1.8 liter (8-10 serveringer), Til alle typer af ris, Automatisk holde varm funktion, når risene er færdigkogte, Aftagelig beholder med non-stick belægning og glaslåg med damp, Målebæger og ske inkluderet, grå/rustfrit stålAldrig mere f…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH riskoger i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH riskoger:

Dyreste OBH Riskoger på listen er OBH 6322 Inox Riskoger fra KitchenOne.dk med en pris på 245.00. Billigste udvalgte Riskoger er OBH 6322 Inox Riskoger som du kan købe for 245.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Riskoger vi har fundet koster i gennemsnit 245 kr.
Ovenstående OBH Riskoger data og priser er hentet fra 7 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk, Proshop.dk, HvidevareShoppen.dk, Coop.dk, Elgiganten, Kai Berntsen ApS). Alle OBH Riskoger tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Riskoger guides:

Fandt du ikke det rigtige Riskoger blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Riskoger:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Riskoger var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: