kulturnet logo

Bedste OBH Plaid: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde OBH plaid. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH plaid tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH 4096 Heating Plaid Cosy Hug

  • Dagens pris: 414,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: OBH

Sidste produkt på vores liste er OBH 4096 Heating Plaid Cosy Hug som vi har fundet til 414,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Når du fryser, er det dejligt at krybe ind under et skønt varmt tæppe i sofaen.Denne varmeplaid i blødt stof er 130*160 cm med hele 10 temperaturindstillinger.130 x 160 cm varmeplaid i ekstra blødt og behageligt stof.10 temperaturindstillinger, automatisk…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH plaid i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH plaid:

Dyreste OBH Plaid på listen er OBH 4096 Heating Plaid Cosy Hug fra Proshop.dk med en pris på 414.00. Billigste udvalgte Plaid er OBH 4096 Heating Plaid Cosy Hug som du kan købe for 414.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Plaid vi har fundet koster i gennemsnit 414 kr.
Ovenstående OBH Plaid data og priser er hentet fra 4 butikker (Proshop.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Coop.dk). Alle OBH Plaid tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Plaid guides:

Fandt du ikke det rigtige Plaid blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Plaid:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Plaid var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: