kulturnet logo

Bedste OBH Næsehårstrimmer: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde OBH næsehårstrimmer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH næsehårstrimmer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH 5511 AttraXion næsehårstrimmer

  • Dagens pris: 99,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 230.00, nu kun 99,-.
    Du sparer 131 kr. / 56 %
  • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
  • Mærke: OBH

Sidste produkt på vores liste er OBH 5511 AttraXion næsehårstrimmer som vi har fundet til 99,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Næsehårstrimmer fra OBH 5511 AttraXionMed to udskiftelige trimmehoveder fjerner denne næsehårstrimmer effektivt uønsket hår i næse, ører, ved øjenbryn og bakkenbarter.Vertikalt skæresystem for større præcisionKan skylles – rengøres nemt under rindende van…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH næsehårstrimmer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH næsehårstrimmer:

Dyreste OBH Næsehårstrimmer på listen er OBH 5511 AttraXion næsehårstrimmer fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Næsehårstrimmer er OBH 5511 AttraXion næsehårstrimmer som du kan købe for 99.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Næsehårstrimmer vi har fundet koster i gennemsnit 99 kr.
Ovenstående OBH Næsehårstrimmer data og priser er hentet fra 3 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Proshop.dk). Alle OBH Næsehårstrimmer tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Næsehårstrimmer guides:

Fandt du ikke det rigtige Næsehårstrimmer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Næsehårstrimmer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Næsehårstrimmer var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: