kulturnet logo

Bedste OBH Minihakker: Se top 1 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde OBH minihakker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH minihakker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH 6721 Minihakker – Sort

  • Dagens pris: 197,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 450.00, nu kun 197,-.
    Du sparer 253 kr. / 56 %
  • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
  • Mærke: OBH

Sidste produkt på vores liste er OBH 6721 Minihakker – Sort som vi har fundet til 197,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
4.500 – 5.000 omdrejninger min.
Gummifødder Knivblad i rustfrit stål Ledningsoprul Væske kan påfyldes gennem låget under brug.
Sikkerhedsmakanisme 150 wattVæske kan påfyldes gennem låget under brug.Knive, låg og skål tåler opvaskemaskine.Aftagelige kniv…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH minihakker i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH minihakker:

Dyreste OBH Minihakker på listen er OBH 6721 Minihakker – Sort fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 197.00. Billigste udvalgte Minihakker er OBH 6721 Minihakker – Sort som du kan købe for 197.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Minihakker vi har fundet koster i gennemsnit 197 kr.
Ovenstående OBH Minihakker data og priser er hentet fra 5 butikker (HvidevareShoppen.dk, Coop.dk, Kai Berntsen ApS, Proshop.dk, Coolshop.dk). Alle OBH Minihakker tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Minihakker guides:

Fandt du ikke det rigtige Minihakker blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Minihakker:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Minihakker var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: