kulturnet logo

Bedste OBH Føntørrer: Se top 1 (opdateret september 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde OBH føntørrer. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH føntørrer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH 5124 Heatwave Føntørrer

  • Dagens pris: 250,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 329.95, nu kun 250,-.
    Du sparer 79 kr. / 24 %
  • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
  • Mærke: OBH

Sidste produkt på vores liste er OBH 5124 Heatwave Føntørrer som vi har fundet til 250,- hos HvidevareShoppen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
OBH 5124 Heatwave føntørrerMed Heatwave er det slut med problemer med afstand fra stik til spejl – her får du nemlig en 3 meter lang ledning! Heatwave har et smalt fønnæb til koncentreret luftflow, som gør det nemmere for dig at føne, style og fiksere f…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH føntørrer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH føntørrer:

Dyreste OBH Føntørrer på listen er OBH 5124 Heatwave Føntørrer fra HvidevareShoppen.dk med en pris på 250.00. Billigste udvalgte Føntørrer er OBH 5124 Heatwave Føntørrer som du kan købe for 250.00 hos HvidevareShoppen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Føntørrer vi har fundet koster i gennemsnit 250 kr.
Ovenstående OBH Føntørrer data og priser er hentet fra 4 butikker (HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS, Coop.dk, Proshop.dk). Alle OBH Føntørrer tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Føntørrer guides:

Fandt du ikke det rigtige Føntørrer blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Føntørrer:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Føntørrer var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: