kulturnet logo

Bedste Muubs Spisebordsstol: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Muubs spisebordsstol. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muubs spisebordsstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muubs Spisebordsstol Luna Stripe – sort 77

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Muubs Spisebordsstol Luna Stripe – sort 77” fås til 1199,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Muubs Spisebordsstol Opal PP sort – 81

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Muubs Spisebordsstol Opal PP sort – 81 til kun 1250,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Muubs Spisebordsstol Cool – antracit 56

Næste anbefaling er “Muubs Spisebordsstol Cool – antracit 56”.

Dagens bedste tilbud på “Muubs Spisebordsstol Cool – antracit 56” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 815,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Muubs Spisebordsstol Chamfer Dessert – 82

Sidste produkt på vores liste er Muubs Spisebordsstol Chamfer Dessert – 82 som vi har fundet til 1699,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Muubs spisebordsstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Muubs spisebordsstol:

Dyreste Muubs Spisebordsstol på listen er Muubs Chamfer spisebordsstol – antracit/sort fra Erling Christensen Møbler med en pris på 1995.00. Billigste udvalgte Spisebordsstol er Muubs Spisebordsstol Cocoon – hvid 78,5 som du kan købe for 499.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 1496 kr. – de 4 Muubs Spisebordsstol vi har fundet koster i gennemsnit 5913.25 kr.
Ovenstående Muubs Spisebordsstol data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Muubs Spisebordsstol tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Spisebordsstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Spisebordsstol blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Spisebordsstol:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Muubs:

Er du vild med Muubs, men Spisebordsstol var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Muubs: