kulturnet logo

Bedste Mette Blomsterberg Rullepind: Se top 1 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Mette Blomsterberg rullepind. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mette Blomsterberg rullepind tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Blomsterbergs – Rullepind / Kagerulle 50,8 cm

  • Dagens pris: 109,95 kr.
  • Fundet hos Emmalys
  • Mærke: Mette Blomsterberg

Sidste produkt på vores liste er Blomsterbergs – Rullepind / Kagerulle 50,8 cm som vi har fundet til 109,95 hos Emmalys.

Forhandlerens beskrivelse:
Rullepind fremstillet i bøgetræ.
Bruges især ved store flader af fx fondant m.v.
– Længde: 50,8 cm – Diameter: 5,1 cm – Skal håndopvaskes…

Se hos Emmalys ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Mette Blomsterberg rullepind i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Mette Blomsterberg rullepind:

Dyreste Mette Blomsterberg Rullepind på listen er Blomsterbergs – Rullepind / Kagerulle 50,8 cm fra Emmalys med en pris på 109.95. Billigste udvalgte Rullepind er Blomsterbergs – Rullepind / Kagerulle 50,8 cm som du kan købe for 109.95 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Mette Blomsterberg Rullepind vi har fundet koster i gennemsnit 109.95 kr.
Ovenstående Mette Blomsterberg Rullepind data og priser er hentet fra 2 butikker (Emmalys, Coolshop.dk). Alle Mette Blomsterberg Rullepind tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rullepind guides:

Fandt du ikke det rigtige Rullepind blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rullepind:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Mette Blomsterberg:

Er du vild med Mette Blomsterberg, men Rullepind var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Mette Blomsterberg: