kulturnet logo

Bedste Melitta Espressomaskine: Se top 2 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Melitta espressomaskine. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Melitta espressomaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Melitta Barista T Smart espressomaskine F83/0-102 (sort)

  • Dagens pris: 6999,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Melitta

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Melitta Barista T Smart espressomaskine F83/0-102 (sort)” fås til 6999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Enjoy delicious coffee everyday all day with Melitta Barista T Smart espresso machine F83/0-102.
Choose your favourite coffee with one touch on the TFT display and enjoy a flavourful cup of coffee every time….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Melitta Cafeo Passione espressomaskine MEL21023 (sølv)

  • Dagens pris: 1999,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Melitta

Sidste produkt på vores liste er Melitta Cafeo Passione espressomaskine MEL21023 (sølv) som vi har fundet til 1999,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Automatisk Kaffemaskine, 15 bar, Best Aroma System, Kompakt konstruktion, moderne design, let at bruge, auto cappuccinatore, højdejusterbart kaffeuidløb, double cup tilstand, automatisk rengøring og afkalkning, Companion® App, MISSION eco & care, sølv…

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Melitta espressomaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Melitta espressomaskine:

Dyreste Melitta Espressomaskine på listen er Melitta Barista T Smart espressomaskine F83/0-102 (sort) fra Elgiganten med en pris på 6999.00. Billigste udvalgte Espressomaskine er Melitta Cafeo Passione espressomaskine MEL21023 (sølv) som du kan købe for 1999.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 5000 kr. – de 2 Melitta Espressomaskine vi har fundet koster i gennemsnit 4499 kr.
Ovenstående Melitta Espressomaskine data og priser er hentet fra 2 butikker (Elgiganten, Proshop.dk). Alle Melitta Espressomaskine tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Espressomaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Espressomaskine blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Espressomaskine:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Melitta:

Er du vild med Melitta, men Espressomaskine var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Melitta: