kulturnet logo

Bedste Maanesten Ankelkæde: Se top 3 (opdateret oktober 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Maanesten ankelkæde. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maanesten ankelkæde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Maanesten – Riya ankelkæde i forgyldt sølv

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Brodersen Kobborg.

Her kan “Maanesten – Riya ankelkæde i forgyldt sølv” fås til 650,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tourmalinen siges at være en kærlighedssten, der beroliger og giver en følelse af tryghed.
I Riya ankelkæden fra Maanesten spiller den lyserøde turmalin smukt op mod solstenen og en gylden kæde.
Tilsammen skaber de et afbalanceret og varmt udtryk. Ankelkæ…

Se hos Brodersen Kobborg ❯❯

2: Maanesten – Penelope ankelkæde i forgyldt sølv m perler

Anden anbefaling har vi fundet hos Brodersen Kobborg, hvor du kan købe Maanesten – Penelope ankelkæde i forgyldt sølv m perler til kun 700,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab et let og legende elegant sommerlook med Penelope-ankelkæden fra Maanesten, der er sammensat ef en spinkel gylden kæde og en sirlig række af fine, hvide ferskvandsperler. Udført i forgyldt sterlingsølv og prydet med ferskvandsperler. Ankelkæden måler…

Se hos Brodersen Kobborg ❯❯

3: Maanesten Inez ankelkæde – 8412A

Sidste produkt på vores liste er Maanesten Inez ankelkæde – 8412A som vi har fundet til 750,- hos Brodersen Kobborg.

Forhandlerens beskrivelse:
Inez-ankelkæden fra Maanesten er sammensat af en smuk gylden kæde i samspil med en tilfældig række af fine ferskvandsperler sammensat i et legende miks af store og små organiske former. Udført i forgyldt sterlingsølv og med ferskvandsperler. Ankelkæden må…

Se hos Brodersen Kobborg ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Maanesten ankelkæde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Maanesten ankelkæde:

Dyreste Maanesten Ankelkæde på listen er Maanesten Inez ankelkæde – 8412A fra Brodersen Kobborg med en pris på 750.00. Billigste udvalgte Ankelkæde er Maanesten – Riya ankelkæde i forgyldt sølv som du kan købe for 650.00 hos Brodersen Kobborg. Forskellen på de to priser er 100 kr. – de 3 Maanesten Ankelkæde vi har fundet koster i gennemsnit 700 kr.
Ovenstående Maanesten Ankelkæde data og priser er hentet fra 2 butikker (Brodersen Kobborg, Guldcenter.dk). Alle Maanesten Ankelkæde tilbud er opdateret i dag 03-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ankelkæde guides:

Fandt du ikke det rigtige Ankelkæde blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ankelkæde:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Maanesten:

Er du vild med Maanesten, men Ankelkæde var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Maanesten: