kulturnet logo

Bedste Lund Copenhagen Ørering: Se top 4 (opdateret august 2022)

Du er landet på Kulturnet.dk, det helt rigtige sted at finde Lund Copenhagen Ørering. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lund Copenhagen Ørering tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lund Copenhagen – Marguerit øreringe m. 4 margueritter i forgyldt

  • Dagens pris: 1057,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1175.00, nu kun 1057,-.
    Du sparer 118 kr. / 10 %
  • Fundet hos Guldcenter.dk
  • Mærke: Lund Copenhagen

Vores første anbefaling er “Lund Copenhagen – Marguerit øreringe m. 4 margueritter i forgyldt” som lige nu er på tilbud hos Guldcenter.dk.

Her er prisen sat ned med 10 % og kan altså fås for kun 1057,- – en besparelse på 118 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forgyldte Marguerit øreringe med 4 sammensatte margueritter på hver ørekrog.
Blomsterne er lavet med hvid emalje og sidder 4 blomster sammen og er lavet i smukt 24 kt forgyldt sølv.Marguerit smykkerne fra Lund Copenhagen er en alle tiders klassiker.
Margu…

Se hos Guldcenter.dk ❯❯

2: Lund Marguerit Panser øreringe i forgyldt, Ø 15 mm

Anden anbefaling har vi fundet hos Guldsmed Østergaard, hvor du kan købe Lund Marguerit Panser øreringe i forgyldt, Ø 15 mm til kun 850,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super flotte marguerit øreringe med panser fra Lund Copenhagen.
Creolerne er i 24 kt guldbelagt sølv med hvid emalje blomst på Ø 5 mm.Super flotte marguerit øreringe med panser fra Lund Copenhagen.
Creolerne er i 24 kt guldbelagt sølv med hvid emalje blom…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

3: Lund Rustik firkantet øreringe i sølv

Næste anbefaling er “Lund Rustik firkantet øreringe i sølv”.

Dagens bedste tilbud på “Lund Rustik firkantet øreringe i sølv” har vi fundet hos Guldsmed Østergaard hvor prisen lige nu er 595,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fine rustikke firkantet ørestikker fra Lund Copenhagen.
Ørestikkerne er 9X11 mm. Øreringene er fremstillet i sterling sølv.Fine rustikke firkantet ørestikker fra Lund Copenhagen.
Ørestikkerne er 9X11 mm. Øreringene er fremstillet i sterling sølv….

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

4: LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm

Sidste produkt på vores liste er LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm som vi har fundet til 315,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Smukke sølv halvcreoler fra Lund Copenhagen med 7 små sammensatte kugler.
Øreringene er Ø 14 mm og er lavet i blank poleret sterling sølv.Øreringene er perfekte til daglig brug og passer til alt slags tøj.Der fås matchende armring til øreringene.Smukke sø…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Lund Copenhagen Ørering i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Lund Copenhagen Ørering:

Dyreste Lund Copenhagen Ørering på listen er Lund Copenhagen – Marguerit øreringe m. 4 margueritter i forgyldt fra Guldcenter.dk med en pris på 1057.00. Billigste udvalgte Ørering er LUND Copenhagen sølv øreringe med kugler, Ø 14 mm som du kan købe for 315.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 742 kr. – de 4 Lund Copenhagen Ørering vi har fundet koster i gennemsnit 704.25 kr.
Ovenstående Lund Copenhagen Ørering data og priser er hentet fra 2 butikker (Guldcenter.dk, Guldsmed Østergaard). Alle Lund Copenhagen Ørering tilbud er opdateret i dag 17-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Ørering guides:

Fandt du ikke det rigtige Ørering blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Ørering:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Kulturnet.dk

Mere med Lund Copenhagen:

Er du vild med Lund Copenhagen, men Ørering var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lund Copenhagen: